Sport

Veste cumplită pentru FCSB! Iulian Cristea, 6 luni pe bară după accidentarea din Muntenegru – România 2-0. Ce diagnostic a primit. Exclusiv

Iulian Cristea s-a accidentat chiar la prima fază a meciului de la Pogorica, Muntenegru - România 2-0. În ciuda faptului că accidentarea a fost una foarte gravă, a încercat să revină. Nu a fost o idee bună.
05.06.2022 | 09:48
Veste cumplita pentru FCSB Iulian Cristea 6 luni pe bara dupa accidentarea din Muntenegru  Romania 20 Ce diagnostic a primit Exclusiv
Veste cumplită pentru echipa națională și FCSB. Iulian Cristea, accidentare gravă în Muntenegru - România 2-0. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În primă fază, Cristea s-a accidentat după ce a aterizat greșit la o săritură la cap. A revenit pe teren, dar nu a rezistat decât câteva minute. A alunecat apoi la o fază petrecută tot la mijlocul terenului și a fost în cele din urmă înlocuit. A intrat Alexandru Crețu, în minutul 13.

Veste cumplită pentru FCSB și echipa națională! Iulian Cristea, 6 luni pe bară după accidentarea din Muntenegru – România 2-0

Medicii echipei naționale au evaluat accidentarea lui Iulian Cristea imediat după Muntenegru – România 2-0. Iar primele vești sunt cu adevărat cumplite pentru selecționerul Edi Iordănescu, dar mai ales pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor FANATIK, primul diagnostic dat de medici este cel de care fotbalistul se temea cel mai mult: ruptură de ligament încrucișat anterior. Ceea ce înseamnă aproximativ șase luni de absență pentru Cristea.

Fotbalistul de 27 de ani va efectua în cursul acestei zile un RMN și medicii încă mai speră că veștile ar putea fi ceva mai puțin dure. Totuși, staff-ul medical al echipei naționale i-a transmis selecționerului că accidentarea este sigur una foarte serioasă.

ADVERTISEMENT

Iulian Cristea era singurul fundaș central de meserie pe care FCSB îl mai avea în lot!

Vestea accidentării lui Iulian Cristea vine cum nu se poate mai rău pentru FCSB. După ce s-a renunțat la Miron și Vinicius, Cristea era singurul fundaș central de meserie din lotul lui Toni Petrea.

Gigi Becali anunțase că nu vrea să achite sume de transfer pentru a aduce un nou fundaș, ba chiar era decis să apeleze la improvizații pentru a acoperi postul care era deficitar și înainte de accidentarea lui Cristea.

ADVERTISEMENT

Astfel, Denis Haruț revine de la FC Botoșani și va fi folosit în centrul liniei defensive. O măsură asemănătoare era plănuită și în privința lui Dragoș Nedelcu. De asemenea, s-a apreciat că și Ovidiu Popescu poate acoperi postul de fundaș central la nevoie.

Gigi Becali a anunțat că nu intră într-o licitație cu Mihai Rotaru pentru Dawa. Accidentarea lui Cristea i-ar putea schimba planurile

Gigi Becali anunțase recent că nu va intra într-o licitație cu Mihai Rotaru pentru Joyskim Dawa, fotbalistul celor de la FC Botoșani, cel mai apreciat fundaș central din Liga 1 în acest moment.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă accidentarea lui Cristea îl va face pe Becali să își schimbe opțiunile. Cert este că FCSB se vede fără fundaș central de meserie pentru meciurile din preliminariile Conference League și cu foarte puțin timp la dispoziție pentru a face o achiziție.

Dar și cu o plajă foarte restrânsă de variante pentru a acoperi postul deficitar. Mihai Stoica spunea recent că nu ar putea să îi recomande lui Gigi Becali un fundaș central din Liga 1.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,81 este cota pentru „ambele marchează” la meciul Bosnia și Herțegovina – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT