Sport

Veste cumplită pentru fostul luptător Ciprian Sora. Obligat la o măsură radicală

25.07.2018 | 15:24
Veste cumplită pentru Ciprian Sora. Fostul luptător de kickboxing are probleme la coloană

Veste cumplită pentru fostul luptător de kickboxing Ciprian Sora, acum angajat în cadrul Poliţiei. Cei care i-au dat durerosul verdict au fost medicii şi acum Ciprian Sora a fost obligat să ia o decizie radicală. Ciprian Sora acuza de mai multă vreme probleme de sănătate, dar spera că ele pot fi rezolvabile cu ajutorul doctorilor. Acum însă se află în faţa celei mai puţin plăcute decizii pe care o putea lua, ţinând cont că este încă la o vârstă destul de tânără, 42 de ani.

Cunoscut ca unul dintre cei mai mari luptători de kickboxing din România, Ciprian Sora a fost mai întâi militar în structura SPP, după care s-a transferat la Ministerul Afacerilor Interne. În ultima perioadă Ciprian Sora a început să se plângă tot mai mult colegilor de faptul că are dureri de spate tot mai puternice şi în cele din urmă a decis să meargă să facă investigaţii medicale, pentru a vedea despre ce este vorba.

Veste cumplită pentru fostul luptător Ciprian Sora. Nu a avut de ales la numai 42 de ani

Concluzia doctorilor a căzut ca un trăsnet asupra ofițerului de poliție. Acesta ar avea probleme serioase la coloana vertebrală, ca urmare a uzurii provocate de sportul de performanță. Numeroasele confruntări din ringul de kickboxing îşi cer acum plata, o plată aproape ireversibilă pentru Ciprian Sora. Deşi nu îşi dorea sub nici o formă acest lucru, Ciprian a înţeles că situaţia este atât de rea, încât nu va mai putea continua activitatea de poliţist.

Veste cumplită pentru Ciprian Sora.. Momentan lucra în poliţie, dar şi-a despus dosar de pensionare
Veste cumplită pentru Ciprian Sora.. Momentan lucra în poliţie

Prin urmare s-a văzut nevoit să îşi alcătuiască dosarul de pensionare, singura variantă pe care i-au recomandat-o şi medicii.  Ciprian Sora a obținut o serie de titluri internaționale la competițiile de arte marțiale și a spus mereu că el consideră artele marțiale un stil de viață. Din 2009, Sora și-a fondat propria academie de lupte, formând în calitate de profesor și antrenor mai multe generații de sportivi.