Sport

Veste dură pentru Edi Iordănescu înainte de CFR – FCSB. Florinel Coman se operează la Londra și e out tot anul! Update exclusiv

Edi Iordănescu primește o veste dură înainte de CFR Cluj - FCSB, după ce a venit rezultatul RMN-ului lui Florinel Coman.
28.08.2021 | 11:14
Veste dura pentru Edi Iordanescu inainte de CFR  FCSB Florinel Coman se opereaza la Londra si e out tot anul Update exclusiv
Veste dură pentru Edi Iordănescu înainte de CFR - FCSB. RMN-ul lui Florinel Coman a dat alarma! Exclusiv. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT
28-08-2021
08:15

Florinel Coman se va opera la Londra și va lipsi până la finalul anului

Florinel Coman va pleca la Londra pentru a se opera de pubalgie și va lipsi de pe gazon cel puțin trei luni, anunțul fiind făcut de Mihai Stoica într-o discuție cu suporterii FCSB pe pagina oficială de Facebook a clubului.

„Florinel Coman va suporta o operație la Londra, de luni într-o săptămână. Miercurea următoare revine în țară și va începe recuperarea. Se estimează că va lipsi undeva între două luni și jumătate și trei luni.

Este pariul meu că Florinel Coman va fi peste cel de dinainte de accidentare. New Florinel Coman va fi cel pe care-l dorim cu toții. El a avut probleme medicale, a forțat, a vrut să ne ajute, s-a accidentat acum în urma faultului comis de Ștefănescu, care s-a înscris în lista faulturilor comise asupra jucătorilor noștri și trecute cu vederea de arbitri”, a spus Mihai Stoica.

26-08-2021
10:19

Florinel Coman se operează și nu mai joacă în 2021!

FANATIK a aflat că situația lui Florinel Coman este într-adevăr gravă. Mijlocașul de la FCSB se pregătește de operație, așa cum anticipa staff-ul medical după rezultatul RMN-ului și cum anunța site-ul nostru.

Vestea cea mai proastă pentru roș-albaștri este că Florinel va absenta minim trei luni, deci șansele de a mai juca în 2021 sunt aproape nule!

Florinel Coman a fost primul fotbalist schimbat de Edi Iordănescu în duelul cu Sepsi, scor 1-1, fiind scos de pe teren în minutul 70, după ce Marius Ștefănescu a avut o intrare dură asupra lui.

FANATIK a aflată că rezultatul RMN-ului lui Florinel a atras un semnal de alarmă, iar Edi Iordănescu se confruntă cu o nouă problemă, după ce Vali Crețu este incert pentru derby-ul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Probleme pentru Florinel Coman înainte de CFR – FCSB. Edi Iordănescu, noi probleme de lot

Accidentarea suferită de Florinel Coman la meciul cu Sepsi pare să fie mult mai gravă decât se preconiza inițial, iar RMN-ul jucătorului făcut în această după-amiază, 25 august, a atras un semnal de alarmă pentru Edi Iordănescu.

FANATIK a aflat că este posibil să se ajungă chiar la operație, ceea ce înseamnă o nouă perioadă în care „perla” FCSB-ului va sta departe de teren. Dar și o nouă problemă de lot pentru Edi Iordănescu înaintea derby-ului cu CFR Cluj, după Vali Crețu și plecarea lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Accidentarea lui Coman a venit la scurt timp după ce Bogdan Mitrea a ratat un penalty pentru Sepsi, iar FCSB scăpase pe contraatac, fază terminată cu o cădere a lui Florin Tănase în careul covăsnenilor, primind cartonașul galben pentru simulare.

Până să ajungă mingea la Florin Tănase, Florinel Coman fusese faultat dur de Marius Ștefănescu, avertizat după încheierea fazei cu cartonașul galben, iar Florinel Coman a rămas pe gazon și a cerut să fie schimbat după ce s-a consultat cu medicii echipei.

ADVERTISEMENT
  • 5.000.000 de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, conform transfermarkt.com
  • 23 de ani are Florinel Coman

Florinel Coman abia revenise pe teren după o altă accidentare

Seria accidentărilor suferite de Florinel Coman a început în sezonul trecut, la duelul din preliminariile Europa League, împotriva lui Backa Topola, mijlocașul ofensiv revenind ulterior într-un duel cu UTA, în care a și marcat.

ADVERTISEMENT

Nu a fost singura accidentare din sezonul trecut, Florinel Coman ieșind accidentat în debutul meciului dintre România și Macedonia de Nord, scor 3-2, accidentare care l-a făcut să rateze finalul sezonului din Liga 1.

Florinel a revenit pe teren în duelul din cu Șahtior Karagandy, după cum FANATIK dezvăluise în exclusivitate, fiind introdus de Dinu Todoran în minutul 70 al manșei tur din preliminariile Conference League.

În retur, a reușit să înscrie un gol, însă nu a fost suficient pentru ca vicecampioana României să treacă de adversarii din Kazahstan, fiind eliminați la loviturile de departajare.

De altfel, este singurul gol marcat de Florinel Coman pentru FCSB în actualul sezon, jucând de la revenire doar un meci complet, împotriva lui Gaz Metan Mediaș, scor 2-1, partidă în care a primit un cartonaș galben.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,93 este cota pentru „nu marchează ambele echipe”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT