Sport

Veste dură pentru U Craiova: un titular este suspect de ruptură musculară și va rata toate meciurile finalului de an. Exclusiv

Lovitură pentru Universitatea Craiova înaintea meciului cu FC Argeș! Mijlocașul Lyes Houri s-a accidentat și va lipsi până la finalul anului de la formația olteană.
19.11.2021 | 11:12
Veste dura pentru U Craiova un titular este suspect de ruptura musculara si va rata toate meciurile finalului de an Exclusiv
Veste dură pentru U Craiova: un titular este suspect de ruptură musculară și va rata toate meciurile finalului de an. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Lyes Houri este un om de bază în echipa lui Laurențiu Reghecampf. Francezul a fost împrumutat, în această vară, de la Mol Fehervar și și-a adjudecat rapid postul de titular în echipa alb-albastră.

Lyes Houri, mijlocașul Universității Craiova, este suspect de ruptură musculară

FANATIK a aflat că Houri s-a accidentat în această săptămână. Francezul este suspect de ruptură musculară, astfel că ar putea absenta din meciurile Universității Craiova până la finalul anului.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf nu se va putea baza nici pe Valerică Găman, care nu s-a recuperat complet după accidentrea suferită în prelungirile partidei cu Farul Constanța, din etapa trecută, pierdută de olteni cu 0-1.

Aceste vești pică greu pentru gruparea din Bănie, având în vedere că, duminică, va avea un meci care se anunță complicat, în campionat, contra piteștenilor de la FC Argeș. În plus, în etapa următoare, trupa lui „Reghe” o va întâlni, acasă, pe rivala FCSB.

ADVERTISEMENT

Antoine Conte și Alexandru Mateiu, indisponibili pentru Universitatea Craiova

La infirmeria Universității Craiova se mai află alți doi jucători de bază: Antoine Conte și Alexandru Mateiu. Primul s-a operat la gleză, la Barcelona, și va reveni, cel mai probabil, abia în luna ianuarie pe teren. Iar Mateiu are o luxație la degetul mic al piciorului drept.

Laurențiu Reghecampf are emoții și în privința lui Vladimir Screciu, respectiv George Cîmpanu. Cei doi nu s-au antrenat la parametri normali, în această perioadă, dar au șanse să fie prezenți în lot pentru meciul cu FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Partida FC Argeș – Universitatea Craiova este programată pentru duminică, la ora 18:00, pe stadionul „Nicolae Dobrin”.

Perioada excelentă a Universității Craiova, oprită de Farul Constanța

Universitatea Craiova s-a schimbat în bine, după venirea antrenorului Laurențiu Reghecampf. Echipa olteană a reușit să lege cinci victorii consecutive, în campionat. Însă, seria foarte bună a fost oprită, etapa trecută, de Farul Constanța, care s-a impus cu 1-0.

ADVERTISEMENT

La finalul acelui meci, Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a insinuat faptul că Farul Constanța a tratat cu mai multă seriozitate partida cu oltenii, decât cea disputată, cu trei zile înainte, împotriva celor de la FCSB și pe care a pierdut-o cu scorul de 0-1.

„Farul e echipă grea. Astăzi, au fost așa… probabil că și-au recuperat toți jucătorii. Dar au jucat cu toată lumea matură, n-au mai încercat tineri. Joacă mai bine duminica decât joia. Au jucat diferit. Au fost într-o altă formă sportivă, pe un alt fus.

Așteptăm momentul următor. Am întrerupt o serie bună, dar acum să înceapă alta. Să dea Dumnezeu să avem iar o serie de șapte-opt meciuri așa”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

  • 3 este locul ocupat de Universitatea Craiova în Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – Universitatea Craiova: 2,07 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT