Fotbal international

Veste excelentă despre Salah. Egipteanul nu va rata Mondialul!

27.05.2018 | 09:44
Veste excelentă despre Salah! Accidentarea nu este atât de gravă
ADVERTISEMENT

Veste excelentă despre atacantul lui FC Liverpool, Mohamed Salah. Informaţiile care au parvenit în cursul dimineţii de duminică, a doua zi după finala de la Kiev, răstoarnă toate previziunile sumbre referitoare la gravitatea accidentării egipteanului.

Stafful medical al naţionalei Egiptului a anunţat că lucrurile nu sunt atât de grave cum au fost prezentate. “Este vorba, într-adevăr, de o accidentare la ligamentele articulaţiei urmărului” a declarat medicul “Faraonilor”, Mohamed Abou El-Ela.

ADVERTISEMENT

Veste excelentă despre Salah. Klopp a crezut că e o problemă gravă

Numai că acest tip de accidentare necesită o pauză de maxim două săptămâni, astfel încât prezenţa lui Salah la Mondialul din Rusia nu poate fi pusă sub semnul întrebării. Este destul de posibil ca golgeterul Premier League al ultimului sezon să se refacă la timp pentru a participa la stagiul de pregătire al naţionalei egiptene înainte de plecarea în Rusia. Persistă însă semnul întrebării asupra faptului că Sergio Ramos l-ar fi accidentat cu bună ştiinţă pe egiptean.

Veste excelentă despre Salah! Egipteanul nu va rata Mondialul. Sergio Ramos e tot mai vehement acuzat că a făcut-o intenţionat
Veste excelentă despre Salah! Egipteanul nu va rata Mondialul

Este în pericol prezența la CM2018. E de necrezut ce s-a întâmplat. Are probleme grave la umăr, a mers la spital. Dacă ar fi putut să continue, fiți sigur că ar fi făcut-o. Dar nu arată deloc bine, va trebui să își facă o radiografie, să vedem exact ce este” – era declaraţia extrem de îngrijorătoare făcută de antrenorul german al lui FC Liverpool, Jurgen Klopp, după meci.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri