Sport

Veste excelentă pentru CFR Cluj. Ce anunț a făcut președintele Cristi Balaj: „Am intrat în posesia acestui document”

Președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a dezvăluit că ardelenii au primit licența pentru viitorul sezon din Casa Pariurilor Liga 1 de mai bine de o lună de zile.
09.05.2022 | 13:48
Veste excelenta pentru CFR Cluj Ce anunt a facut presedintele Cristi Balaj Am intrat in posesia acestui document
CFR Cluj are datorii de 26 de milioane de euro. Sursă foto: captură canal CFR Cluj-Youtube
ADVERTISEMENT

CFR Cluj are datorii de peste 26 de milioane de euro, iar campioana României ar putea avea probleme mari dacă nu va cuceri titlu și nu va juca în grupele unei competiții europene. Însă președintele ardelenilor, Cristi Balaj, liniștește pe toată lumea.

Cristi Balaj a anunțat că CFR Cluj a primit licența pentru sezonul viitor din Casa Pariurilor Liga 1: „Încă de luna trecută”

Cristi Balaj calmează apele înainte de finalul incendiar din Casa Pariurilor Liga 1 și îi liniștește pe fanii feroviarilor: „Îi asigur pe suporterii clubului CFR Cluj că echipa noastră a primit licenţa pentru sezonul următor, că am intrat în posesia acestui document încă de luna trecută.

ADVERTISEMENT

Şi fac această precizare aducându-mi aminte de mesajul CNA: Războaiele nu se duc doar cu arme. Informaţiile false sunt la fel de periculoase. Informează-te din surse oficiale!”, a declarat Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, conform Agerpress.

Chiar dacă CFR Cluj va câștiga titlul pentru al cincilea sezon consecutiv, FANATIK a aflat în exclusivitate că patronul Neluțu Varga este gată să facă restructurări salariale, datorită problemelor financiare și va renunța la cel puțin cinci jucători.

ADVERTISEMENT

Federația Română de Fotbal a anunțat că CFR Cluj se numără printre cluburile care au primit licența în Liga 1

Informația a fost confirmată oficială și de către FRF, printr-un comunicat de presă: „CFR Cluj se află printre cluburile din Liga 1 care au primit Licența UEFA pentru sezonul 2022/2023! În ceea ce privește Licența UEFA, hotărârile Comisiei de Licențiere au fost date pe data de 21 aprilie 2022, iar hotărârile Comisiei de Apel au fost luate pe 29 aprilie 2022.

Conform regulamentului de licențiere, apelul la TAS se poate face până la data de 9 mai 2022, iar o decizie finală, dacă va fi cazul, va veni cel târziu până pe 31 mai 2022. Mai mult decât atât, termenul UEFA în ceea ce privește anunțul public despre licențierea cluburilor pentru competițiile UEFA este tot 31 mai 2022!

ADVERTISEMENT

Referitor la Licența de Liga 1, hotărârile Comisiei de Licențiere vor fi pe 20 mai 2022, iar Comisia de Apel are ca termen data de 30 mai 2022. Dacă va fi cazul, TAS va da o decizie finală până cel târziu la data de 30 iunie 2022”, a transmis FRF.

Când va face UEFA anunțul final privind licențierea pentru competițiile europene

CFR Cluj va primi pe 31 mai 2022 răspunsul final în privința licenței UEFA pentru sezonul viitor: „În ceea ce priveşte Licenţa UEFA, hotărârile Comisiei de Licenţiere au fost date pe data de 21 aprilie, iar hotărârile Comisiei de Apel au fost luate pe 29 aprilie 2022.

ADVERTISEMENT

Conform regulamentului de licenţiere, apelul la TAS se poate face până la data de 9 mai 2022, iar o decizie finală, dacă va fi cazul, va veni cel târziu până pe 31 mai 2022.

Mai mult decât atât, termenul UEFA în ceea ce priveşte anunţul public despre licenţierea cluburilor pentru competiţiile UEFA este tot 31 mai 2022”.

ADVERTISEMENT