Fotbal intern

Veste excelentă pentru CFR Cluj și pentru selecționerul Mirel Rădoi! Andrei Burcă s-a recuperat în timp record și ar putea evolua cu FCSB. Astăzi e rezervă. EXCLUSIV

07.03.2020 | 14:08
Veste excelenta pentru CFR Cluj si pentru selectionerul Mirel Radoi Andrei Burca sa recuperat in timp record si ar putea evolua cu FCSB Astazi e rezerva EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Andrei Burcă, stâlpul defensivei lui Dan Petrescu din acest sezon, s-a recuperat după accidentarea suferită în Europa League și este așteptat să revină în etapele viitoare din play-off. FANATIK a aflat că apărătorul de 26 de ani are șanse să fie în lot pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș și ar putea evolua apoi în derby-ul cu FCSB din etapa a 3-a a play-off-ului.

Andrei Burcă s-a recuperat în timp record și ar putea evolua cu FCSB

După niciun sfert de oră al meciului de pe ”Estadio Ramon Sanchez Pizjuan” dintre Sevilla și CFR Cluj, Andrei Burcă s-a lovit de Diego Carlos, în urma unui duel la cap, în careul ardelenilor.

ADVERTISEMENT

Fundașul venit la CFR Cluj de la FC Botoșani în iulie 2019 a mai rezistat pe teren până în minutul 27, atunci când a fost înlocuit de Dan Petrescu cu Kevin Boli.

FANATIK a aflat că Burcă a traversat o perioadă extrem de grea după meciul de la Sevilla. Timp de 2-3 zile nu a putut să se miște și nu a dormit noaptea după lovitura la șoldul drept de la Sevilla.

ADVERTISEMENT

Recuperarea acestuia e decurs foarte bine în ultima perioadă, iar acum a intrat în cărți pentru derby-ul cu FCSB din runda a 3-a de play-off. Inițial s-a crezut că Burcă va lipsi în jur de două săptămâni.

Andrei Burcă, piesă fundamentală la CFR Cluj

Accidentarea lui Andrei Burcă a reprezentat o lovitură dură încasată de către Dan Petrescu.  Fundașul central a avut în ultima vreme parte numai de evoluții extrem de apreciate, care l-au adus și în atenția naționalei pentru ”barajul” cu Islanda.

ADVERTISEMENT

Practic, Andrei Burcă a jucat în toate meciurile tari ale celor de la CFR Cluj în acest sezon intern și european.

Până la finalul sezonului mai sunt nouă meciuri, însă Burcă a jucat deja pentru CFR cât într-un sezon întreg: 31 de meciuri în Casa Pariurilor Liga 1, cupele europene și Cupa României.

ADVERTISEMENT
  • 2.000.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Burcă, conform Transfermarkt

Burcă, soluție și pentru Mirel Rădoi

Cu Vlad Chiricheș fără meciuri în picioare la Sassuolo, Andrei Burcă ar putea intra în cărți pentru un post de titular în barajul cu Islanda.

Fundașul de 26 de ani l-a impresionat și pe Mirel Rădoi, iar selecționerul are de gând să-l introducă în planurile sale pentru duelul cu Islanda.

ADVERTISEMENT