Sport

Billel Omrani a fost recuperat, iar Dan Petrescu l-a titularizat în Dinamo – CFR Cluj. Update exclusiv

Dan Petrescu a reușit să recupereze un jucător extrem de important pentru meciul cu Dinamo și care ar putea fi chiar titular împotriva „câinilor”.
07.11.2021 | 16:53
Billel Omrani a fost recuperat iar Dan Petrescu la titularizat in Dinamo  CFR Cluj Update exclusiv
Billel Omrani a fost recuperat, iar Dan Petrescu l-a titularizat în Dinamo - CFR Cluj. Update exclusiv. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
07-11-2021
14:52

Golgheterul lui CFR Cluj, titular împotriva lui Dinamo

Billel Omrani revine în primul unsprezece al lui Dan Petrescu în ultima etapă a turului de campionat din Casa Pariurilor Liga 1.

Cele două echipe trimise în teren de Mircea Rednic și Dan Petrescu
Cele două echipe trimise în teren de Mircea Rednic și Dan Petrescu.

Atacantul francez s-a accidentat după meciul cu FC Voluntari și a lipsit de la partida cu AZ Alkmaar din UEFA Conference League.

Billel Omrani a fost eroul lui Dan Petrescu în meciul cu FC Voluntari și cel care a reușit să mențină avansul campioanei față de FCSB.

Antrenorul lui CFR Cluj a acuzat din plin lipsa golgheterului său la meciul cu AZ Alkmaar din UEFA Conference League, însă „câinii” ar putea avea o surpriză în meciul de duminică.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani, recuperat de Dan Petrescu pentru meciul cu Dinamo

Din informațiile FANATIK, Billel Omrani ar putea fi titular în ultimul meci din acest tur de campionat împotriva lui Dinamo care se va disputa duminică de la ora 18:30 în Ștefan cel Mare.

Atacantul francez s-a accidentat după meciul cu Voluntari și nu a putut fi folosit în meciul cu AZ Alkmaar, unde a revenit însă Gabriel Debeljuh, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

 „Omrani, cel mai în formă jucător al nostru, nu a făcut deplasare. A intervenit o accidentare”, spunea Dan Petrescu la conferința de presă dinainte de meciul din UEFA Conference League.

Omrani, omul de trei puncte în meciul cu Voluntari

Billel Omrani a reușit să aducă o victorie nesperată lui CFR Cluj în ultima etapă din Casa Pariurilor Liga 1 cu FC Voluntari, după ce a reușit să înscrie în ultimele secunde ale partidei.

ADVERTISEMENT

Omrani are cinci goluri în acest sezon pentru CFR Cluj și trei pase de gol în 20 de meciuri din toate competițiile și este evaluat conform transfermarkt la 1,6 milioane de euro.

Petrescu are probleme în compartimentul ofensiv iar Billel Omrani lipsise deja două săptămâni din cauza unei acccidentări și a pierdut meciurile cu FC Botoșani, Universitatea Craiova și UTA, iar la meciul cu Gaz Metan a jucat doar o repriză.

ADVERTISEMENT

„Doamne ferește! Astăzi a făcut ultima poză la accidentare, încă este un milimetru, riscul este mic, o repriză poate să joace, mi-au spus doctorii. Dacă juca înainte, riscul era foarte mare să se rupă. Nu poți să bagi un jucător care e accidentat și iți apare leziune pe poză”, a explicat Petrescu absența lui Billel Omrani din echipă.

„Mă bucur că am avut inspirația să îl mai las pe Billel în teren și ne-a răsplătit cu un gol extrem de important”. – Dan Petrescu la finalul meciului cu FC Voluntari.

  • 5 goluri în 20 de meciuri are Billel Omrani în acest sezon
  • 1.600.000 de euro e cota atacantului
  • 5 meciuri a ratat francezul din cauza accidentărilor
ADVERTISEMENT