Sport

Veste excelentă pentru Dan Petrescu înaintea returului cu Maribor. Un titular a revenit la antrenamente și e apt de joc cu slovenii: ”Se simte bine”

CFR Cluj – Maribor este meciul pe care campioana României nu are voie să-l piardă. Accederea în grupele Conference League ar aduce o sumă importantă în conturile feroviarilor. Dan Petrescu a mai primit o veste bună.
25.08.2022 | 09:58
Veste excelenta pentru Dan Petrescu inaintea returului cu Maribor Un titular a revenit la antrenamente si e apt de joc cu slovenii Se simte bine
Dan Petrescu și-a recuperat un titular pentru meciul capital cu Maribor din Conference League. © FOTO:Flavius Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Veșnic nemulțumit de programul echipei lui și de numărul ”prea mic” de jucători pe care îi are la dispoziție, Dan Petrescu a primit o veste importantă înaintea returului cu Maribor din Conference League.

Un titular s-a refăcut și e gata să lupte pentru calificare

La finalul manșei tur dintre Maribor și CFR Cluj 0-0, Dan Petrescu clama accidentarea lui Nana Boateng, înlocuit în minutul 30 al partidei din Slovenia.

ADVERTISEMENT

Deși părea o accidentare serioasă, fotbalistul a revenit la antrenamente la timp pentru a fi pregătit să lupte pentru calificarea feroviarilor în grupele Conference League.

Anunțul a fost făcut președintele CFR-ului, în ziua premergătoare duelului extrem de important pentru ardeleni. Boateng a făcut o vizită fulger la vraciul Marijana și e bun de joc cu Maribor.

ADVERTISEMENT

”Nana a fost acolo unde a fost și Florinel Coman, se simte bine, a revenit la antrenamente. Sperăm să reintre bine”, a spus preşedintele Cristian Balaj, la Digisport.

Nana Boateng este un fotbalist esențial în sistemul de joc al lui Dan Petrescu. În sezonul precedent a bifat 39 de partide în toate competițiile și a marcat 2 goluri. În sezonul în curs ghanezul a adunat deja 9 meciuri.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 28 de ani este și un produs de export pentru gruparea feroviară. Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, pe numele lui Boateng clubul a primit o ofertă concretă, de aproximativ 2,5 milioane de euro, dar oficialii campioanei cer dublu.

Calificarea în grupele Conference League, obligatorie

Oficialii și antrenorii campioanei CFR Cluj nu concep să rateze calificarea în grupele Conference League, care ar aduce câteva milioane de euro în conturile goale ale vișiniilor.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii sunt neplătiți de mai multe luni, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, astfel că orice venituri ar mai liniști apele în Gruia.

Acesta este și motivul pentru care Nana Boateng a fost trimis la vraciul Marijana, în condițiile în care o ședință, sau mai multe, de tratament în Serbia costă câteva zeci de mii de euro.

Meciul CFR Cluj – Maribor, manșa a doua a play-off-ului Conference League, se joacă joi, de la ora 20:00, și va putea fi urmărit în transimie Live Text pe FANATIK.ro.

ADVERTISEMENT