Fotbal intern

Veste excelentă pentru Edi Iordănescu: Rondon și Debeljuh au revenit la antrenamentele CFR-ului! Exclusiv

25.03.2021 | 14:28
Veste excelenta pentru Edi Iordanescu Rondon si Debeljuh au revenit la antrenamentele CFRului Exclusiv
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru Edi Iordănescu, care a avut încă doi jucători la antrenamentele lui CFR Cluj. Astfel, antrenorul ardelenilor poate pregăti deja meciul cu Dinamo de pe 5 aprilie.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că nu mai puțin de trei jucători ai campioanei României au fost infectați cu coronavirus înainte de partida pentru primul loc în Casa Pariurilor Liga 1 cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, Billel Omrani s-a accidentat din nou și continuă perioada de coșmar de la CFR Cluj, ceea ce i-a dat mari bătăi de cap pe plan ofensiv lui Iordănescu Jr.

Rondon și Debeljuh au revenit la antrenamentele lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a primit și o veste bună după perioada mai puțin fastă prin care a trecut echipa sa. Valentin Costache, Mario Rondon și Gabriel Debeljuh au ieșit negativ la ultimul test pentru COVID efectuat și pot intra în programul normal al echipei.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Mario Rondon și Gabriel Debeljuh au revenit deja la antrenamentele lui CFR Cluj încă de miercuri, după ce au fost infectați cu COVID-19. Astfel, cei doi se pregătesc normal și ar putea reveni în primul unsprezece la meciul cu Dinamo.

Nu la fel de norocos a fost Valentin Costache, revenit în prim plan, după ce în perioada Dan Petrescu era foarte rar utilizat. Costache a ratat dramatic convocarea lui Adrian Mutu la Campionatul European U21 din Ungaria și Slovenia, fiind înlocuit cu Adi Petre după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Extrema stângă de 22 de ani încă nu a revenit la antrenamente, chiar dacă are test negativ.

ADVERTISEMENT

Rămas fără aproape toți atacanții, Edi Iordănescu a mai pierdut încă un om de profil ofensiv, după accidentarea lui Billel Omrani, care tocmai își revenise și se întorcea la forma care l-a consacrat, după ce a marcat două goluri și a oferit alte două pase decisive în 13 partide.

Billel Omrani este în continuare accidentat. Sarabandă de probleme pentru atacantul francez

Din informațiile noastre, Billel Omrani este încă accidentat și nu s-a putut pregăti alături de colegii săi. FANATIK anunța în premieră că atacantul francez a ieșit din antrenament cu doar două zile înainte de meciul cu FCSB, când a acuzat o accidentare la calcâi.

ADVERTISEMENT

Omrani a avut un an extrem de dificil în Gruia și nu a marcat niciun gol pentru clujeni, fiind la un pas să o părăsească pe campioană. Conducerea CFR-ului chiar „l-a scos pe tarabă” și i-a pus un preț fix, însă pe adresa clubului nu a venit nicio ofertă, deși a fost golgheterul echipei în Europa League.

Atacantul de 27 de ani al CFR-ului însă și-a prelungit contractul cu ardelenii până la data de 30 iunie 2022 și are în continuare o cotă excelentă conform transfermarkt: două milioane de euro, aproape cea mai mare din lotul campioanei României.

  • 4 titulari a avut indisponibili Edi Iordănescu pentru meciul cu FCSB
  • 2 dintre ei au revenit deja la antrenamente
ADVERTISEMENT