Fotbal intern

Veste excelentă pentru fanii lui Dinamo: „Pot câștiga Cupa României, sunt încrezător”

28.03.2021 | 20:38
Veste excelenta pentru fanii lui Dinamo Pot castiga Cupa Romaniei sunt increzator
ADVERTISEMENT

Fostul căpitan al lui Dinamo, Dragoș Grigore, este îngrijorat cu privire la situația generală a clubului alb-roșu, dar este de părere că obiectivul câștigării Cupei României nu este unul nerealist pentru „câini”.

Grigore este unul dintre admiratorii lui Gigi Mulțescu, pe care îl consideră potrivit pentru rolul de antrenor al formației din Ștefan cel Mare. Fostul internațional este de părere că Mulțescu va salva echipa de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Dinamo mai are nevoie de 94.000 de euro pentru a fi sigură că va obține licența pentru sezonul următor, bani pe care fanii trebuie să îi adune în următoarele trei zile.

Veste excelentă pentru fanii lui Dinamo: „Pot lua Cupa României”

Dragoș Girogre a făcut parte din echipa care a cucerit ultima Cupă a României din palmaresul lui Dinamo. În prezent la Ludogoreț, fostul căpitan al alb-roșiilor crede că fosta sa echipă poate reedita performanța din 2012.

ADVERTISEMENT

„Probabil dacă vor reuşi să câştige Cupa, vor mai salva ceva din ce n-au reuşit în campionat în acest an.  Sunt încrezător, aşa cum am mai spus-o, nu mă gândesc şi nu mi-e frică de o retrogradare pe plan sportiv.

Să câştige Cupa ca să salveze un an nu tocmai bun din punct de vedere al campionatului”, a spus Dragoș Grigore pentru Telekomsport. Dinamo joacă în semifinalele Cupei cu Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Nu se teme de retrogradare, dar este realist: „Acolo se va bate Dinamo”

Șase ani a evoluat Grigore pentru Dinamo, înainte de a se transfera la Toulouse, în Franța. Pe lângă Cupa României, tot în 2012 a cucerit Grigore și Cupa României cu alb-roșiii.

Deși nu a cucerit niciun titlu de campion cu Dinamo, Grigore a fost parte din echipe alb-roșii care numai pentru evitarea retrogradării nu s-au luptat. El este dezamăgit de situația în care a ajuns clubul.

ADVERTISEMENT

„Sunt de apreciat suporterii echipei Dinamo. Nu cred că vor putea duce la nesfârşit această luptă care o duc momentan. Echipa suferă de ceva vreme, au fost şi jocuri aproape reuşite însă din păcate nu au strâns puncte şi asta se vede în poziţia din clasament pe care o ocupă.

Cred că uşor, uşor vor reuşi să strângă şi puncte şi să se salveze de la retrogradare. Trebuie să fim realişti şi să spunem că Dinamo în momentul de faţă se va bate pentru salvarea de la retrogradare. Nu mi-e teamă.

Doar că îmi pare rău de faptul că sunt jos în clasament şi nu sunt în playoff pentru a se bate la campinat. Însă nu mi-e teamă că Dinamo va retrograda”, a mai spus Grigore.

Fundașul central crede că Gigi Mulțescu este omul potrivit pentru a-i scăpa pe alb-roșii de retrogradare.

„Dacă a fost ales, înseamnă că e cel mai potrivit. Am lucrat cu Mulţescu, îl cunosc, sunt sigur că va reuşi să ridice moralul echipei, să adune puncte, să nu-şi facă probleme din punct de vedere al retrogradării şi sunt sigur că cu experienţa lui va castiga Cupei Romaniei”, a încheiat Grigore.

ADVERTISEMENT