Sport

Comandantul CSA Steaua anunță că FCSB ar putea fi primită în Ghencea: „Noi respectăm legea!”

FCSB ar putea să joace în următoare perioadă pe noua arenă din Ghencea. Anunțul a fost făcut chiar de comandantul CSA.
02.08.2021 | 18:04
Comandantul CSA Steaua anunta ca FCSB ar putea fi primita in Ghencea Noi respectam legea
Stadionul Steaua
ADVERTISEMENT

Conducerea Clubului Sportiv al Armatei (CSA) a răspuns cererii făcute de Gigi Becali, referitoare la posibilitatea ca FCSB să joace pe noul stadion din Complexul Sportiv Ghencea.

Comandantul Răzvan Ștefan Bichir ignoră rivalitatea dintre fanii celor două echipe și spune că interesul este acela de a amortiza investiția.

ADVERTISEMENT

Răzvan Ștefan Bichir: ”E o investiție publică și trebuie să o amortizăm”

Gigi Becali și-a manifestat constant dorința ca echipa lui, FCSB, să-și dispute meciurile de pe teren propriu pe noul stadion Steaua.

În acest sens, omul de afaceri a făcut o cerere către conducerea CSA pentru a permite clubului pe care îl patronează să organizeze meciuri de fotbal pe stadionul construit din bai publici.

ADVERTISEMENT

Răspunsul comandantului Clubului Armatei este în mare parte în favoarea solicitării latifundiarului.

”FCSB a făcut cerere, într-adevăr. E analizată la nivelul clubului, analizăm toate portițele legale în care putem acționa. Noi respectăm legea.

ADVERTISEMENT

Amortizarea cheltuielilor nu intră dacă joacă FCSB sau nu. Aici nu este vorba despre o echipă sau un om.

E vorba despre o investiție publică pe care noi căutăm să o amortizăm prin acțiuni sportive și culturale”, a declarat comandantul CSA, Răzvan Ștefan Bichir, citat de Digisport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anticipat răspunsul CSA

Finanțatorul clubului FCSB, Gigi Becali, a anticipat că acesta va fi răspunsul conducătorilor clubului Armatei, încă din luna iulie de când a făcut cererea ca echipa lui să joace în Ghencea.

”Am făcut o cerere. Vreau să văd răspunsul. Ce pot spune? Noi avem o echipă de amatori, avem stadion de 100 de milioane, dar noi jucăm la amatori și mai cheltuim si 1 milion de euro pe an la amatori.

Să vedem cum o să justifice? Ce o să scrie ei în hârtia aia? Am făcut hârtia către MApN. Noi jucăm pe Național Arena. Avem Giurgiu. O să avem răspunsul să jucăm și la Arcul de Triumf.

Dar am făcut și pe Ghencea ca să văd. Stadion de 100 de milioane din banii statului român, nu ai Armatei. Nu o să știe ce să dea.

Nu mai știu ce să răspundă. Dar eu am soluția și în instanță. Pot face și plângere. Păi sunteți stat în stat?”, a spus în urmă cu aproximativ Gigi Becali, la TV DigiSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 1,42 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT