Sport

Veste excelentă pentru microbiști înainte de Anul Nou! Un nou post de televiziune va transmite cele mai tari campionate din lume

Cele mai tari meciuri din Premier League, Bundesliga și Ligue 1 vor fi transmise de încă un post TV din România. Peste 1,5 milioane de oameni vor beneficia de această decizie.
30.12.2022 | 18:40
Veste excelenta pentru microbisti inainte de Anul Nou Un nou post de televiziune va transmite cele mai tari campionate din lume
Digi Sport și Orange Sport transmit meciurile din Premier League, Bundesliga și Ligue One. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Digi Sport era până astăzi singur canal de televiziune din România care transmitea meciurile din Premier League, Bundesliga și Ligue 1. Un alt post a cumpărat însă drepturile TV pentru aceste campionate.

Meciurile din Premier League, Bundesliga și Ligue 1 vor fi transmise și de Orange Sport

Microbiștii români au primit cadou de Sărbători încă o veste bună. Orange Sport va transmite începând din data de 30 decembrie partidele din campionatul Angliei, Germaniei și Franței.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut de către jurnalistul Tudor Samuilă, pe pagina de Facebook: „De astăzi, Premier League, Ligue 1 Uber Eats și Bundesliga se văd pe Orange Sport! Welcome back, boys! Vă așteptam ca și când…”.

Primele meciuri transmise sunt West Ham – Brentford (21:45) și Liverpool – Leicester (22:00) din etapa a 18-a a Premier League, conform Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Din ianuarie, Orange Sport transmite și partidele din Bundesliga și Ligue One

Al doilea cel mai mare operator de cablu din România va avea portofoliu începând din ianuarie și meciurile din Bundesliga și Ligue One.

Orange Sport mai transmite și alte campionate și competiții importante: SuperLiga, Liga 2 Casa Pariurilor, La Liga, UEFA Champions League, NBA, Formula 1 sau Liga Campionilor la handbal masculin și feminin.

ADVERTISEMENT

Evenimentele sunt transmise pe canalele Orange Sport 1, 2, 3, 4, iar microbiștii vor primi conținut exclusiv și pe conturile oficiale de YouTube, TikTok, Facebook și Instagram.

Ce meciuri din Premier League mai transmite Orange Sport de Anul Nou

De Anul Nou, trustul TV va transmite și meciurile Wolverhampton – Manchester United, Manchester City – Everton sau Brighton – Arsenal.

ADVERTISEMENT

Alte partide din etapa 18-a din Premier League

Brighton – Arsenal Londra (31 decembrie, ora 17:00)

Bournemouth – Crystal Palace (31 decembrie, ora 17:00)

Fulham – Southampton (31 decembrie, ora 17:00)

Newcastle United – Leeds United (31 decembrie, ora 19:30)

Tottenham Hotspur – Aston Villa (1 ianuarie, ora 16:00) 

Nottingham Forrest – Chelsea Londra

Campionatul Germaniei se va relua pe data de 20 de ianuarie, în timp ce meciurile din prima ligă a Franței vor fi transmise începând cu data de 1 ianuarie, cap de afiș fiind derby-ul dintre Lens și PSG, primele două echipe clasate în Ligue One.

ADVERTISEMENT
Tags: