Sport

Veste excelentă pentru Mirel Rădoi. Ștefan Baiaram și Andrei Ivan revin la antrenamentele Universității Craiova

Mirel Rădoi va avea în curând întregul lot de jucători la antrenamente. Ștefan Baiaram și Andrei Ivan vor reintra în programul echipei.
21.09.2022 | 18:20
Veste excelenta pentru Mirel Radoi Stefan Baiaram si Andrei Ivan revin la antrenamentele Universitatii Craiova
Atacantul Andrei Ivan s-a refăcut după ruptura musculară din meciul cu CFR Cluj și va reveni în zilele următoare la antrenamentele Universității Craiova. © FOTO:Sebastian Tataru/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Doi dintre cei mai în formă jucători ai Universității Craiova revin la antrenamente, după accidentările suferite în ultima perioadă. Ștefan Baiaram și Andrei Ivan au depășit momentul critic.

Ștefan Baiaram și Andrei Ivan ar putea juca în meciul cu FC Voluntari

Atacantul de 19 ani Ștefan Baiaram a avut nevoie de trei săptămâni pentru a se recupera după accidentarea suferită în partida dintre FC Hermannstadt – Universitatea Craiova 1-0, disputat pe 1 septembrie.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a rezistat pe teren ceva mai mult de o jumătate de oră, fiind înlocuit cu Ionuț Vînă după ce a acuzat dureri mari la gambă. Investigațiile medicale au relevat o leziune musculară.

Baiaram este pregătit să reintre în programul de pregătire al oltenilor, fiind așteptat la antrenamente chiar în aceste zile, urmând să joace, cel mai probabil, în meciul cu FC Voluntari, din 30 septembrie.

ADVERTISEMENT

Și Andrei Ivan a suferit o leziune. În cazul lui verdictul medicilor a fost ruptură musculară, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Fotbalistul s-a recuperat, însă, mai repede decât se așteptau cei din staff-ul medical al Universității.

Ivan a evoluat doar în repriza a doua a meciului pierdut de olteni 0-2, în deplasare, cu CFR Cluj. Accidentarea a picat într-un moment cum nu se poate mai nepotrivit, fotbalistul ratând astfel convocarea la echipa națională pentru meciurile din Liga Națiunilor.

ADVERTISEMENT

Elvir Koljic a fost operat la Barcelona

Revenirile lui Ștefan Baiaram și Andrei Ivan sunt extrem de importante pentru Universitatea Craiova, în condițiile în care și Rivaldinho s-a rupt, iar celălalt atacant accidentat de mai multă vreme, Elvir Koljic s-a operat recent la Barcelona.

Bosniacul s-a accidentat, la fel ca și Baiaram, în meciul cu FC Hermannstadt, doar că în cazul lui este vorba despre o leziune a tendonului mușchiului adductor lung.

ADVERTISEMENT

Intervenția chirurgicală a decurs cu succes, dar pentru fotbalist urmează o perioadă de trei săptămâni de recuperare, revenirea pe teren fiind estimată la începutul lunii decembrie.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,12 este cota pentru ”1 și peste 1,5 goluri” la U Craiova – FC Voluntari. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT