Veste excelentă pentru Niţă! Are postul de titular garantat

Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
16/04/2018, 19:27
Veste excelentă pentru Niţă! Are postul de titular garantat GALERIE FOTO

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Florin Niţă a semnat în iarnă un contract cu Sparta Praga valabil pe trei ani şi jumătate. FCSB a încasat pentru portarul ei titular 2 milioane de euro. Salariul jucătorului este de 500.000 de euro, cu mult peste ceea ce avea la echipa patronată de Gigi Becali. Însă la Praga a fost adus numai după ce echipa cehă şi-a cedat numărul 1, sub formă de împrumut, în Premier League, la Newcastle United.

Este vorba de către un jucător care se află şi în circuitul echipei naţionale, Martin Dubravka. Cu împrumutul expirat la vară şi cu un autohton care face parte din proiectele naţionalei Cehiei misiunea românului se anunţa una dificilă. Niţă a jucat de la bun început meci de meci pentru Sparta şi, cu mici excepţii, tocmai în derbyul cu Slavia Praga, a avut evoluţii constant bune.

Concurentul lui Niţă a impresionat în Premier League

Acum însă poate răsufla uşurat. Pericolul numărul 1, Dubravka, a avut şi el evoluţii foarte bune la Newcastle şi i-a convins pe şefii coţofenelor că merită investit pe termen lung în el. 

Prin urmare, Newcastle a anunţat clubul praghez că va plăti la final de sezon suma de transfer pentru Dubravka. Englezii au achitat 2 milioane pentru împrumut şi mai au de plătit încă trei pentru a fi siguri că jucătorul de 29 de ani este al lor în totalitate.

Închide ×