EXCLUSIV / Veste excelentă pentru un “tricolor”! “Negociem cu el, îl vrem la echipă”

Adrian Dumitru   
în Fotbal intern
08/09/2014, 11:17
EXCLUSIV / Veste excelentă pentru un “tricolor”! “Negociem cu el, îl vrem la echipă”

Victoria primei reprezentative din fieful Greciei a avut efecte pozitiv aproape instantaneu. Primul care se bucură de impactul reuşitei obţinute de elevii lui Victor Piţurcă este Ovidiu Hoban, care a fost reprimit la antrenamentele Petrolului!

Exclus după un conflict cu managerul clubului prahovean, Marius Nicolae, închizătorul de 31 de ani poate să se antreneze normal cu formaţia pregătită de Răzvan Lucescu. Mai mult, prin vocea lui Dan Capră, preşedintele CA al Petrolului, lui Ovidiu Hoban i se va propune o nouă prelungire de contract.

“Hoban se va antrena normal! Îl vrem la echipă!”

Contactat de FANATIK.RO, Dan Capră a dezvăluit că incidentul petrecut după eliminarea în faţa lui Dinamo Zagreb ţine de domeniul trecutului. “A fost o decizie temporară, Hoban se va antrena normal cu echipa. Este un jucător important pentru noi, îl dorim în continuare la echipă şi sperăm chiar să îşi prelungească angajamentul. Asta chiar dacă are oferte şi îşi doreşte să plece. Cel puţin pînă în vară este fotbalistul Petrolului, dar vom continua negocierile cu el”, a declarat acţionarul “lupilor”.

“Am uitat incidentul”

Marius Nicolae, managerul sportiv al formaíei prahovene, este convins că relaţia dintre el şi Ovidiu Hoban a revenit pe drumul cel bun. “A fost un incident pe care l-am uitat repede. Din cauza tensiunii şi a rezultatului neplăcut, asemenea lucruri se mai întîmplă, însă nu se pune problema ca situaţia să persiste. Ovidiu va fi tratat ca oricare alt jucător, iar relaţia cu el va fi una normală, nu va avea parte de şicane din partea conducerii”,  a declarat oficialul Petrolului.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Închide ×