Sport

Veste excelentă pentru Valentin Mihăilă. Atalanta Bergamo deschide negocierile pentru un nou împrumut

Valentin Mihăilă are șanse mari să continue și în sezonul viitor în Serie A. Presa din peninsulă anunță că Atalanta Bergamo negociază cu Parma un nou împrumut.
03.06.2022 | 20:32
Veste excelenta pentru Valentin Mihaila Atalanta Bergamo deschide negocierile pentru un nou imprumut
Valentin Mihăilă ar putea continua și în sezonul viitor la Atalanta Bergamo
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă, fotbalist aflat sub contract cu gruparea de ligă secundă din Italia, Parma, ar putea evolua și în viitorul sezon în Serie A. În partea a doua a sezonului recent încheiat olteanul a fost împrumutat la Atalanta Bergamo.

Presa din Italia anunță că Atalanta îl vrea în continuare pe Vali Mihăilă

Valentin Mihăilă nu a rupt gura târgului în tricoul Atalantei Bergamo, în partea a doua a sezonului precedent. În Serie A a bifat doar 5 partide fără să marcheze vreun gol.

ADVERTISEMENT

A fost inclus, însă, de antrenorul Gian Piero Gasperini pe lista UEFA, informației dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, și a prins 6 partide în întrecerile continentale.

Nici în Europa olteanul nu a convins, însă antrenorul bergamascilor este convins că potențialul fotbalistului de 22 de ani este unul imens.

ADVERTISEMENT

În acest sens, Gasperinii a cerut conducerii clubului să demareze discuții cu omologii lor de la Parma pentru a prelungi împrumutul internaționalului român.

”În cazul lui Mihăilă se discută posibilitatea prelungirii împrumutului, antrenorul Gian Piero Gasperini insistând să îl testeze mai mult în sezonul următor. 

ADVERTISEMENT

Situația rămâne deocamdată învăluită în mister”, anunță presa din Italia, referindu-se și la clauza de transfer a lui Mihăilă, fixată de Parma la 9,5 milioane de euro.

Valentin Mihăilă, atractiv pentru multe cluburi europene

Valentin Mihăilă a fost transferat de Parma, de la Universitatea Craiova, în octombrie 2020 pentru suma de 9 milioane de euro. După o jumătate de sezon în care a marcat 4 goluri în 16 meciuri, internaționalul român a devenit atractiv pe piața continentală.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, la începutul acestui an fotbalistul a fost împrumutat la Atalanta Bergamo, deși de serviciile lui erau interesate mai multe echipe din Turcia, între care Trabzonspor și Galatasaray, dar și Sampdoria și Sassuolo din Serie A.

6.000.000 de euro este cota lui Valentin Mihăilă, conform transfermarkt

ADVERTISEMENT