Veste PROASTĂ pentru Vlad Chiricheş. Conducerea a făcut ANUNŢUL!

Claudiu Melinte   
in STIRI INTERNATIONALE
03/08/2016, 16:15
Veste PROASTĂ pentru Vlad Chiricheş. Conducerea a făcut ANUNŢUL!

UPDATE 03.08.2016, ora 16:00. Vlad Chiricheş spera la un an mai bun la Napoli. În urmă cu o săptămînă, fundaşul Kalidou Koulibaly omul ce-l ţine pe bancă pe român, s-a certat rău cu oficialii clubului şi intenţiona să plece! În acele condiţii, Chiricheş avea postul de titular asigura. Numai că, recent, Kalidou Koulibaly a semnat un nou contract cu Napoli, primind o mărire consistentă de salariu din partea conducerii. Astfel, internaţionalul român are şanse destul de mici să fie titular în sezonul următor.


Vlad Chiricheş a fost mai mult rezervă în sezonul trecut. Napoli l-a luat pentru 6.000.000 de la Tottenham, însă nu i-a oferit prea mult credit. Se pare că internaţionalul român ar putea prinde mai multe meciuri în stagiunea ce va începe în scurt timp. Kalidou Koulibaly, titular de drept in devensiva celor de la Napoli internţionează să plece, fiind extrem de nemulţumit.

“Să fie clar. Am fost şi m-am întîlnit cu preşedintele clubului la finalul săptămînii trecute. Am discutat despre situaţia tensionată care a fost la club în ultimele săptămîni. Din ce ştiu eu nu are de gînd să-i ofere un nou contract şi viitorul nu pare a fi prea roz. Koulibaly vrea să plece şi semnele pe care le-am primit de la Napoli nu îl pot face să-şi schimbe această părere” a declarat agentul fotbalistului, conform presei din Italia.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×