Veste EXCELENTĂ primită în urmă cu scurt timp de Mircea Lucescu!

Claudiu Melinte   
in STIRI INTERNATIONALE
11/08/2016, 17:51
Veste EXCELENTĂ primită în urmă cu scurt timp de Mircea Lucescu!

Mircea Lucescu îşi va putea păstra cel mai bun jucător pe care îl are la Zenit. Belgianul Axel Witsel, care a fost foarte aproape de un transfer la Juventus, l-a anunţat pe tehnicianul român că va mai sta încă un an în Rusia.

“Vreau să rămîn la Zenit încă un an şi sînt concentrat exclusiv la sezonul care tocmai ce a început. Dacă voi pleca vreodată din Rusia, nu am nici o preferinţă între Premier League şi Serie A. Ambele competiţii sînt incredibile. Vreau să dau totul şi vom vedea ce se va întîmpla după”, a spus mijlocaşul belgian.

Iniţial, belgianul n-a mai vrut să evolueze pentru Zenit, întrucît nu voia să se accidenteze înainte de un posibil transfer în Italia. Lucescu a purtat o discuţie cu el, iar Axel Witsel a revenit asupra deciziei, fiind titular în ultimul meci disputat de Zenit.

Ştirea MOMENTULUI

FCSB a transferat de urgență doi jucători! Unul a scris istorie la Rapid, al doilea vine în locul lui Latovlevici. Alţi doi jucători pleacă de la echipă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×