Carousel hot news

Se naşte al DOILEA Dinamo?! Secţie de fotbal CONCURENTĂ la CLUBUL SPORTIV din “Ştefan cel Mare”! “Tot Dinamo se numeşte”

Clubul Sportiv Dinamo îşi redeschide secţia de fotbal! Anunţul a fost făcut pe site-ul csdinamo.eu, acesta chemînd copiii cu vîrste cuprinse între 6 şi 9 ani la o preselecţie care va avea...
Autor: Mircea Dominte | 01.05.2014 | 15:41
Se naşte al DOILEA Dinamo?! Secţie de fotbal CONCURENTĂ la CLUBUL SPORTIV din

Clubul Sportiv Dinamo îşi redeschide secţia de fotbal! Anunţul a fost făcut pe site-ul csdinamo.eu, acesta chemînd copiii cu vîrste cuprinse între 6 şi 9 ani la o preselecţie care va avea loc săptămîna viitoare. Practic, un alt club de fotbal cu numele Dinamo ar putea apărea şi la nivel de seniori, numai că preşedintele CS Dinamo, Elsiabeta Lipă, îl linişteşte, momentan, pe patronul echipei “cîinilor” din prima ligă.

CS DINAMO

“Am redeschis secţia de fotbal pentru că am primit foarte multe telefoane de la părinţi, care ne întrebau de ce nu avem şi secţia asta, că vor să-şi dea copii acolo. Nu ne-am gîndit mai departe, ci doar la grupe de copii şi juniori. Să dea Dumnezeu să fie mulţi de valoare, că poate trecem şi la pasul următor, să facem o echipă de seniori, dar nu ţintim să jucăm în prima ligă, deşi teoretic ar fi posibil. Mai degrabă am face o pepinieră pentru echipa domnului Negoiţă. Tot Dinamo se numeşte şi ar fi normal să ajutăm în cazul în care se poate”, a declarat Elsiabeta Lipă pentru FANATIK.RO.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!