Sport

Veste extraordinară pentru Dario Bonetti! Pe ce jucător se va putea baza Dinamo la meciul cu Academica Clinceni

Veste extraordinară pentru Dario Bonetti! La următoarea partidă din campionat, cea cu Academica Clinceni, Dinamo se va putea baza pe fundașul Marco Ehmann.
29.07.2021 | 16:43
Veste extraordinara pentru Dario Bonetti Pe ce jucator se va putea baza Dinamo la meciul cu Academica Clinceni
ADVERTISEMENT

Marco Ehmann (20 de ani) s-a întors în lotul lui Dinamo, în luna februarie a anului trecut, după ce a evoluat, sub formă de împrumut, pentru CSM Reșița.

Partida Dinamo – Academica Clinceni se va juca luni, de la ora 21:30.

Dinamo se va putea baza pe Marco Ehmann în meciul cu Academica Clinceni

Potrivit GSP, Marco Ehmann a revenit la antrenamente și se pregătește normal, după ce, de curând, a suferit o microleziune fibrilară.

ADVERTISEMENT

Vestea este una importantă pentru Dinamo, având în vedere problemele de lot pe care le are.

Deian Sorescu, nemulțumit de tinerii de la Dinamo

Din cauza problemelor de lot, Dinamo a fost nevoită să folosească mai mulți jucători tineri, în ultima partidă de campionat, pierdută contra oltenilor de la FC U Craiova, 0-1.

La finalul meciului, Deian Sorescu s-a declarat nemulțumit de evoluțiile tinerilor jucători de la echipa „mare” a „câinilor”.

ADVERTISEMENT

„Este o înfrângere dureroasă, au o echipă bună, au avut toată tribuna în spate. Le mulțumim celor care au venit să ne încurajeze, au fost câțiva și s-au simțit. Am luat bătaie, dar nu avem ce să facem, mergem mai departe.

A fost presiune, mereu va fi, Dinamo este un club uriaș chiar dacă are probleme. Antrenorul de la juniori care îi încurajează să facă pasul cred că i-a văzut astăzi. 

ADVERTISEMENT

Nu sunt în măsură să cert, dar e păcat, de asta muncim la antrenamente, pentru astfel de meciuri. 

Astăzi, a fost un meci plăcut din toate punctele de vedere, cu fani, cu încurajări, înjurături, așa este normal. Ăsta este fotbalul, asta visăm de mici.

ADVERTISEMENT

Presiunea pică pe noi, noi suntem trași la răspundere, cei care ducem tot greul. S-a simțit lipsa lui Paul (n.r. Anton), dar simțim lipsa oricărui jucător care pleacă. Am avut un grup minunat, am încercat să lăsăm problemele la o parte. Este păcat, va fi mult mai grav dacă nu se face ceva pe viitor”, a declarat Deian Sorescu, la  Look Sport.

ADVERTISEMENT
Tags: