Fotbal intern

Veste extraordinară pentru Dinamo! Câți bani au adunat suporterii pentru licență în doar trei zile

22.02.2021 | 19:29
Veste extraordinara pentru Dinamo Cati bani au adunat suporterii pentru licenta in doar trei zile
Peluza Cătălin Hîldan
ADVERTISEMENT

Înfrângerea cu Astra Giurgiu din ultima etapă a Ligii 1 nu i-a oprit pe suporterii dinamoviști să continue să se mobilizeze în vederea obținerii licenței. „Câinii” au adunat deja 10% din necesarul pentru achitarea datoriilor. 

Reprezentanții fanilor adunați în programul DDB au anunțat că este nevoie de 800.000 de euro pentru ca Dinamo să nu aibă probleme în vederea obținerii licenței și au pus la cale un plan pentru adunarea acestei sume.

ADVERTISEMENT

După doar trei zile, „câinii roșii” au reușit să strângă aproximativ 80.000 de euro doar din vânzarea de tricouri inscripționate cu numele celor înscriși în programul DDB.

Veste extraordinară pentru Dinamo! 80.000 de euro adunați din vânzarea de tricouri

Performanțele sportive sunt ultima grijă pentru fanii lui Dinamo, care sunt acum extrem de preocupați de strângerea banilor pentru obținerea licenței. Fără licență, Dinamo nu va putea evolua în sezonul 2020-2021 al Ligii 1.

ADVERTISEMENT

Deși i-a nemulțumit pe mulți suporteri, care au criticat atitudinea elevilor lui Jerry Gane, dar și pe antrenorul dinamovist, înfrângerea cu Astra nu i-a oprit pe alb-roșii să continuie să cotizeze pentru salvarea echipei și pentru plata datoriilor.

După ce a anunțat în urmă cu doar câteva zile că sunt necesari 800.000 de euro pentru ca Dinamo să obțină licența, iar banii trebuie adunați până la data de 31 martie, fanii din PCH au dezvăluit astăzi că 10% din sumă a fost deja strânsă, adică 80.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Fondurile au fost adunate în urma comenzilor plasate pe platforma DDB pentru noul tricou al lui Dinamo, care va avea inscripționate numele fanilor ce s-au implicat financiar în salvarea clubului.

„CÂINILOR, SUNTEȚI FANTASTICI! Dacă iubirea voastră pentru Dinamo ar fi un pod, acesta ar traversa ATLANTICUL, înainte și înapoi, înainte și înapoi, înainte și … și am adunat deja aproape 10% din suma necesară pentru licență, doar din tricouri!

ADVERTISEMENT

– Peste 650 de comenzi lansate pe platforma shopDDB, în doar 3 zile de la lansare! Continuați să vă înscrieți numele în istoria lui Dinamo, câinilor, o meritați!

Forța cu care dinamoviștii vin înspre DDB, deși echipa nu traversează cele mai bune momente, e fantastică!
– Salutăm pe această cale și oamenii de afaceri care se arată interesați de sponsorizări printr-un ONG, cum este “Asociația Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo”!”, au scris fanii pe pagina Peluzei Cătălin Hîldan.

CÂINILOR, SUNTEȚI FANTASTICI!

Dacă iubirea voastră pentru Dinamo ar fi un pod, acesta ar traversa ATLANTICUL, înainte…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Luni, 22 februarie 2021

ADVERTISEMENT