Fotbal intern

Veste groaznică pentru FCSB! Florinel Coman, sezon terminat. Reacţia lui Gigi Becali! Exclusiv

26.03.2021 | 15:34
Veste groaznica pentru FCSB Florinel Coman sezon terminat Reactia lui Gigi Becali Exclusiv
ADVERTISEMENT

Florinel Coman şi FCSB au primit o veste groaznică, după ce fotbalistul s-a rupt în startul meciului România – Macedonia de Nord 3-2. FANATIK a aflat care este verdictul primit de fotbalist de la medici după efectuarea RMN-ului.

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Florinel Coman a efectuat un RMN în cursul zilei de vineri, după ce fotbalistul a fost nevoit să iasă de pe teren în minutul 10 al meciului cu Macedonia de Nord.

ADVERTISEMENT

Dezastru pentru FCSB: Florinel Coman nu mai joacă în acest sezon

Din informaţiile FANATIK, după ce efectuat vineri un RMN, Florinel Coman a primit vestea că a suferit o ruptură musculară în timpul meciului de la naţională. În aceste condiţii, sezonul este terminat pentru perla lui Gigi Becali.

“Ce să mai facem acum? Asta e situaţia. I-a zis MM de la început, dacă simţi ceva să te opreşti. Se pare că s-a oprit prea târziu. E o pierdere foarte importantă pentru noi”, a declarat Gigi Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cum s-a accidentat Florinel Coman în România – Macedonia de Nord 3-2

Florinel Coman a rezistat doar zece minute în meciul România – Macedonia de Nord 3-2. Încă din startul partidei, fotbalistul de la FCSB a dat semne că ar avea probleme, după felul în care alerga.

După o acţiune a tricolorilor în jumătatea macedonenilor, Florinel Coman s-a aşezat pe gazon şi i-a făcut semn lui Mirel Rădoi că nu mai poate continua. Staff-ul medical a intervenit prompt, iar selecţionerul a primit aceeşi veste şi din partea medicilor.

ADVERTISEMENT

În locul lui Florinel Coman, Mirel Rădoi l-a introdus pe teren pe Valentin Mihăilă, care a debutat cu această ocazie la echipa naţională. Mai mult, fotbalistul transferat de Parma la începutul sezonului a reuşit să înscrie primul gol sub tricolor, cu o execcuţie superbă.

Sezon de coşmar pentru Florinel Coman: accidentare gravă în toamnă şi dosar penal în iarnă

Golgeter al echipei în sezonul trecut, Florinel Coman a avut mari probleme în actuala stagiune. În timpul meciului cu Backa Topola, din Europa League, fotbalistul de 22 de ani s-a accidentat şi a stat pe bară timp de trei luni.

ADVERTISEMENT

Revenit pe teren în decembrie, Florinel Coman a avut probleme cu legea în această iarnă. Fotbalistul a fost prins de poliţişti în timp ce gonea cu 165 km/oră, având un permis care nu a putut fi găsit în baza de date din ţara noastră.

ADVERTISEMENT

În ultimul număr al revistei FANATIK, apărut joi, 25 martie, poţi citi un material amplu despre situaţia lui Florinel Coman, distrus de problemele extrasportive, dar şi ce măsuri a luat Gigi Becali în privinţa acestuia.

  • 22 de meciuri a jucat Florinel Coman pentru FCSB în actualul sezon
  • 2 goluri a înscris Florinel Coman pentru FCSB în sezonul 2020-2021

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 2,10 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!