Sport

Veste groaznică pentru iubita lui Mauro Icardi! Wanda Nara, suspectă de leucemie

Wanda Nara s-a făcut cunoscută pentru relațiile sale cu jucători de fotbal, ultima cu Mauro Icardi, însă acum ea este în centrul atenției după ce s-a zvonit că suferă de leucemie.
15.07.2023 | 17:40
Veste groaznica pentru iubita lui Mauro Icardi Wanda Nara suspecta de leucemie
Wanda Nara s-a făcut cunoscută pentru relațiile sale cu jucători de fotbal, ultima cu Mauro Icardi, însă acum ea este în centrul atenției după ce s-a zvonit că suferă de leucemie. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Superba blondă a pus capăt căsniciei cu atacantul argentinian din cauza infidelității acestuia. Cei doi au împreună două fete, în timp ce fotomodelul mai are și trei băieți din relația anterioară avută cu fotbalistul Maxi Lopez.

Wanda Nara a ajuns la spital și este pasibilă de leucemie

Pe lângă problemele din căsnicie, Wanda Nara a primit o lovitură grea și din punct de vedere medical. Ea a simțit dureri abdominale la mijlocul săptămânii, iar jurnalistul argentinian Jorge Lanata de la cotidianul La Nacion a anunța la Radio Mitre că aceasta suferă de leucemie.

ADVERTISEMENT

Miercuri seara, Nara a fost dusă la spitalul Los Arcos după ce a simțit o durere puternică la stomac. Medicii au hotărât să-i facă o serie de analize amănunțite, care au arătat că lucrurile sunt grave.

”Controlul a evidențiat nivelul ridicat al globulelor albe, peste limita normală. Pe lângă asta i s-a descoperit splina inflamată și de aceea a fost nevoie de un al doilea set de analize, ale căror rezultate sunt așteptate pentru zilele următoare.

ADVERTISEMENT

Aceste două elemente indică necesitatea unui studiu hematologic pentru a se exclude eventuale infecții și patologii tumorale”, a anunțat Guillermo Lobo, un alt jurnalist de publicația La Nacion.

Tatăl Wandei neagă zvonurile

După ce i s-au făcut toate analizele, Wanda Nara a fost externată și s-a întors acasă. Ea a fost nevoită să-și anuleze călătoria la Milano, prevăzută la finalul săptămânii, împreună cu Mauro Icardi și copiii lor.

ADVERTISEMENT

Tatăl impresarei, Andres Nara, a ținut să liniștească apele și a anunțat că fiica sa se simte bine și a fost doar un simplu control medical. ”Am mers și eu cu soția mea la clinica Los Arcos pentru că eram îngrijorat de starea de sănătate a fiicei noastre.

Dar sunt fericit, întrucât mi s-a zis că a fost deja externată de ceva timp. Era numai un control de rutină. Nu are nimic grav, altfel nu i s-ar fi dat drumul așa din spital”, a scris tatăl Wandei Nara, pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Icardi vrea să o aducă în Italia

Jurnalistul Jorge Lanata a anunțat că de când a aflat vestea oribilă despre presupusul diagnostic de leucemie al Wandei Narei, Mauro Icardi, care face tot ce îi stă în putere să se împace cu  frumoasa blondă, încearcă să o convingă să vină cu avionul în Italia pentru tratament.

Atacantul argentinian în vârstă de 30 de ani mai are contract cu PSG până în vara viitoare, după ce în sezonul trecut a jucat sub formă de împrumut la Galatasaray. Sunt șanse minime ca el să rămână la Paris și, cel mai probabil, va fi din nou împrumutat.

ADVERTISEMENT