Sport

Rivaldinho a revenit la Viitorul! Brazilianul şi-a reziliat contractul cu Levski Sofia. FANATIK confirmat

27.07.2019 | 16:15
Rivaldinho a revenit la Viitorul Brazilianul sia reziliat contractul cu Levski Sofia FANATIK confirmat

Viitorul l-a vândut pe Ianis Hagi la Genk, iar acum Gică Hagi caută deja jucătorii care să-l înlocuiască pe fiul său. FANATIK vă dezvăluie că brazilianul Rivaldinho a ajuns la un acord cu Levski Sofia pentru rezilierea contractului și are cale liberă spre revenirea la Viitorul.


UPDATE, 27 iulie, ora 16:15. Brazilianul Rivaldinho s-a întors la Viitorul. FANATIK a anunţat revenirea brazilianului încă din urmă cu o săptămână, iar acum trupa lui Hagi a făcut anunţul oficial al revenirii.

“Atacantul brazilian Rivaldo Vítor Borba Ferreira Júnior “Rivaldinho” este noul jucător al Viitorului Constanța, după ce a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani.

În vârstă de 24 de ani și 1,86m, Riva a mai evoluat pentru FC Viitorul în ultima parte a sezonului 2018-2019, în care a reușit să înscrie 2 goluri în Liga 1 și alte 2 goluri în Cupa României, contribuind astfel la performanțele reușite de formația constănțeană din acest an. FC Viitorul îi urează mult succes și cât mai multe goluri în tricoul negru-albastru!”, este anunţul constănţenilor.

Rivaldinho a revenit la Viitorul! Brazilianul şi-a reziliat contractul cu Levski Sofia. FANATIK confirmat
Rivaldinho a revenit la Viitorul! Brazilianul şi-a reziliat contractul cu Levski Sofia. FANATIK confirmat

UPDATE, 21 iulie, ora 17.55. Rivaldinho și-a reziliat contractul cu Levski Sofia pe 12 iulie, iar brazilianul a ajuns la Constanța în cursul zilei de duminică, 21 iulie. Atacantul a fost câteva zile în Barcelona pentru a rezolva problemele pe care le avea cu niște documente, iar acum negociază cu Gică Hagi revenirea la FC Viitorul Constanța. Fiul marelui Rivaldo urmează să semneze noua înțelegere în scurt timp.


Rivaldinho, la un pas de revenirea la Viitorul! Și-a reziliat contractul cu Levski

Jucătorul în vârstă de 24 de ani a evoluat în a doua parte a sezonului precedent sub formă de împrumut la Viitorul, făcând-o foarte bine. Acesta a marcat patru goluri, chiar și tatăl său, celebrul Rivaldo, venind la Ovidiu să-l urmărească în acțiune. Gică Hagi a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui în perioada petrecută la Viitorul, iar faptul că a devenit liber de contract îl ajută pe Rivaldinho să aibă ușa deschisă la clubul constănțean.

Viitorul a început grozav noul sezon din toate punctele de vedere. Hagi a câștigat cel de-al treilea trofeu de la înființarea clubului și totodată singurul care-i lipsea din palmares în fotbalul autohton, Supercupa României. Mai mult, conturile clubului s-au umplut, după ce Ianis Hagi a fost transferat la Genk pentru 10 milioane de euro și 15% dintr-un eventual transfer.

Sunt toate șansele ca Hagi să reinvestească o bună parte din acești bani în transferuri, astfel că Viitorul poate spera la câștigarea unui nou titlu de campioană, dar și la intrarea în grupele Europa League. Totuși, Viitorul are parte de un adversar complicat în turul 2, urmând să se duleze cu Antwerp, echipa antrenată de Ladislau Boloni și totodată revelația sezonului precedent în Belgia.

Rivaldinho a luat prima dată contact cu fotbalul românesc în 2017, când a fost transferat de Dinamo. Meciul său de referință rămâne cel cu Bilbao, din Europa League, când a marcat un gol fabulos în poarta bascilor, sub privirile tatălui său. Rivaldinho a marcat cu Rivaldo în tribună și în tricoul celor de la Viitorul.