Veste importantă pentru FCSB. Când revine Florinel Coman pe teren

Traian Terzian   
în FCSB
15/10/2020, 23:00
Veste importantă pentru FCSB. Când revine Florinel Coman pe teren
Antrenorul echipei FCSB, Toni Petrea, a primit o veste importantă, mijlocașul Florinel Coman urmând să revină în scurt timp pe teren. Sursă foto: Sport Pictures

Antrenorul echipei FCSB, Toni Petrea, a primit o veste importantă, mijlocașul Florinel Coman urmând să revină în scurt timp pe teren.

Mijlocașul de bandă stângă s-a accidentat în partida cu Backa Topola, din turul doi preliminar al Europa League, iar FANATIK a anunțat în exclusivitate că va lipsi o perioadă îndelungată.

Din cauza acestei accidentări, Coman a lipsit de la meciurile importante cu Slovan Liberec și Dinamo București, dar și de la acțiunile echipei naționale a României din luna octombrie.

Florinel Coman e așteptat să revină pe teren

Însă, se pare că perioada grea a trecut, iar Florinel Coman va reveni în curând pe teren. ”În două săptămâni va intra să se antreneze ca lumea şi în maximum trei va şi juca”, a declarat impresarul Giovanni Becali la Telekom Sport.

Înainte de meciurile dezastruoase din această lună, selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi, i-a sfătuit pe jucătorii Dennis Man şi Florinel Coman să plece de la FCSB, deoarece în campionatul intern au arătat ce aveau de arătat.

Impresarul Giovanni Becali vrea schimbări masive la echipa națională a României după înfrângerile cu Islanda, Norvegia și Austria și i-a cerut lui Mirel Rădoi să-i convoace constant pe Florinel Coman și Dennis Man.

Și Gigi Becali l-a atacat virulent pe selecționerul primei reprezentative pentru că nu convoacă jucători de la FCSB. Latifundiarul din Pipera a spus că Dennis Man, Florinel Coman și Florin Tănase nu ar trebui să lipsească de la meciurile ”tricolorilor”.

Rămas liber de contract după ce s-a despărțit de campioana CFR Cluj, George Țucudean e convins că Dennis Man și Florinel Coman ar trebui vânduți cât mai repede la un club din străinătate.

Atacantul consideră însă sumele cerute de Gigi Becali mult peste valoarea jucătorilor și e de părere că acesta poate pierde milioane de euro doar pentru că ține de preț.


  • Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 2,12 este cota pentru “oaspeții câștigă prima repriză”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×