ADVERTISEMENT
Fotbal international

Veste importantă pentru Mirel Rădoi! Florin Andone, aproape de revenirea pe gazon

Autor: Francisc Oprea | 24.01.2020 | 14:17
Veste importantă pentru Mirel Rădoi! Florin Andone, aproape de revenirea pe gazon
Florin Andone s-a accidentat la începutul lunii noiembrie. Sursă Foto: Twitter/Florin Andone

Florin Andone a anunțat pe contul personal de Twitter că este aproape de revenirea pe gazon, alături de fotografii de la un antrenament individual susținut în baza celor de la Galatasaray. Internaționalul s-a accidentat la începutul lunii noiembrie, iar o revenire produsă acum i-ar oferi șanse să intre în calculele lui Mirel Rădoi pentru meciul cu Islanda.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 3.45 este cota pentru „2” în meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele!


Florin Andone, aproape de revenirea pe gazon

Florin Andone a suferit o accidentare la ligamentul colateral intern drept la începutul lunii noiembrie, în primele minute ale meciului jucat de Galatasaray cu Gaziantep, și, chiar dacă voci din Turcia anunțau că ar putea rata tot sezonul, atacantul a anunțat că este aproape de revenirea pe gazon.

ADVERTISEMENT

Printr-o postare pe contul personal de Twitter, alături de două fotografii de la un antrenament, Florin Andone le-a transmis urmăritorilor: „Sunt foarte aproape să revin”.

În cazul unei reveniri în februarie, cumulată cu jocuri oficiale în tricoul celor de la Galatasaray, Florin Andone ar putea intr în calculele lui Mirel Rădoi pentru meciul cu Islanda, din semifinalele barajului din Liga Națiunilor, programat pe 26 martie.

ADVERTISEMENT

„Tricolorii” atacă prezența la EURO

România a terminat pe locul patru în grupa preliminară, în spatele Spaniei, Suediei și Norvegiei, dar, datorită rezultatelor obținute în Liga Națiunilor, poate spera la o prezență la Campionatul European din vară.

Primul „hop” în calea calificării este în Islanda, pe 26 martie, în semifinalele barajului din Liga Națiunilor. În cazul unei victorii, „tricolorii” vor întâlni, în deplasare, câștigătoarea partidei dintre Ungaria și Bulgaria, cu biletele de EURO pe masă.

ADVERTISEMENT

Dacă se va califica, România va juca în grupa C a Campionatului European, din care vor mai face parte Olanda, Austria și Ucraina, iar meciurile cu ultimele două reprezentative se vor disputa pe Arena Națională.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!