News
notix pixel id

Veste importantă pentru români. Accesul la RAR se va face doar în baza certificatului verde

Începând de luni, 25 octombrie, românii pot intra la RAR doar pe baza certificatului verde.
24.10.2021 | 20:46
Veste importantă pentru români. Accesul la RAR se va face doar în baza certificatului verde
Veste importantă pentru români. Accesul la RAR se va face doar în baza certificatului verde. Foto: Facebook/Registrul Auto Român
ADVERTISEMENT

Noile restricții trasate de Comitetul Național Pentru Situații de Urgentă intră în vigoare începând de luni 25 octombrie 2021.

Conform acestora, în instituțiile statului accesul persoanelor este condiționat de certificatul verde.

Registrul Auto Român a transmis un comunicat în care anunță că accesul în sediile și reprezentanțele RAR din întreaga țară va fi permis, timp de 30 de zile, doar în baza certificatului verde.

ADVERTISEMENT

Accesul românilor în sediile și reprezentanțele RAR va fi permis doar pe baza certificatului verde

De luni, 25 octombrie, persoanele care doresc să meargă în sediile Registrului Auto Român vor trebui să prezinte certificatul verde care atestă fie vaccinarea, fie testarea de tip RT-PCR sau antigen cu rezultat negativ, fie trecerea prin boală în ultimele 180 de zile.

Aceasta măsură este introdusă momentan pentru o perioadă de 30 de zile.

Potrivit noilor decizii ale Comitetului Național Pentru Situații de Urgentă, care intră în vigoare începând de luni 25 octombrie 2021, în instituțiile statului accesul persoanelor este condiționat!

ADVERTISEMENT

Stimați clienți, prin urmare, vă aducem la cunoștință că accesul în sediile și reprezentanțele RAR din întreaga țară va fi permis, timp de 30 de zile, DOAR în baza certificatului verde care atestă fie vaccinarea, fie testarea de tip RT-PCR sau antigen cu rezultat negativ, fie trecerea prin boală în ultimele 180 de zile.

Ne prezentăm scuzele pentru inconveniente și vă stăm la dispoziție atât telefonic cât și on-line pentru orice problemă care privește activitatea cu clienții a Registrului Auto Român”, a transmis Registrul Auto Român (RAR).

ADVERTISEMENT

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat, vineri, noile restricții pentru limitarea răspândirii infectărilor cu noul coronavirus.

Printre măsurile adoptate se numără obligativitatea purtării măștii în toate spațiile, dar și interdicția circulației pe timp de noapte, cu excepția vaccinaților sau a celor care au trecut prin boală. În plus, noile măsuri includ interzicerea, pentru o perioadă de 30 zile, desfășurării activității operatorilor economici care activează în domeniul comerțului/prestărilor de servicii în spații închise și/sau deschise, în intervalul orar 21,00-05,00.

ADVERTISEMENT

Activitatea restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor și la terase să fie permisă până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, în intervalul orar 05,00-21,00. Sunt interzie activitățile în baruri, cluburi și discoteci pentru o perioadă de 30 zile, precum și organizarea și desfășurarea evenimentelor private (nunți, botezuri, mese festive etc.), a concertelor și spectacolelor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri