Fotbal international

Veste îngrozitoare pentru Cristiano Ronaldo. Mama sa luptă cu o boală incurabilă!

08.02.2019 | 10:38
Mama lui Cristiano Ronaldo luptă din nou pentru viața ei. Cancerul la sân a recidivat

Veste îngrpzitoare pentru starul lui Juventus, portughezul Cristiano Ronaldo. Mama sa, Dolores Aveiro luptă cu o boală considerată incurabilă. Mama lui Cristiano a mai fost dignosticată în 2007 cu aceeași afecțiune și se părea că reușise să câștige atunci bătălia pentru viață, dar iată că acum, pe neașteptate, boala a recidivat și acum a reînceput lupta.

Dolores Aveiro a fost diagnosticată în 2007 cu cancer la sân, dar atunci, după un tratament intens în cele mai bune clinici a reușit să oprească progresia bolii și medicii i-au spus că viața ei nu mai este în pericol. Totul părea OK și pentru Cristiano, a cărui afecțiune pentru mama sa este binecunoscută, însă iată că începutul de an 2019 repune pe tapet aceeași situație dramatică de acum 12 ani.

Mama lui Cristiano Ronaldo mai fusese odată operată la sân în 2007

Mama lui Cristiano s-a aflat lângă el recent, când pe 5 februarie jucătorul a sărbătorit împlinirea vârstei de 34 de ani, după care, la revenirea din Italia, a dezvăluit într-o emisiune a unei televiziuni din Portugalia că se teme pentru viața sa, deoarece este nevoită să reînceapă lupta cu cancerul de sân, boala revenind și obligând-o să meargă la Madrid, unde, fără a ști nimeni din familie, a suferit deja o intervenție chirurgicală: “Am fost operată la celălalt sân la Madrid și acum urmez o perioadă de radioterapie și lupt pentru viața mea”.

Mama lui Cristiano Ronaldo a mai învins aceeași boală, cancerul la sân, în 2007. În imagine, sărbătorind alături de fiul ei un succes la Real Madrid
Mama lui Cristiano Ronaldo a mai învins aceeași boală, cancerul la sân, în 2007. În imagine, sărbătorind alături de fiul ei un succes la Real Madrid

Starea de sănătate nu a împiedicat-o însă să iasă la atac împotriva acuzațiilor de viol la adresa lui Cristiano și în special a celei care a înaintat plângerea, Kathryn Mayorga: “Am totală încredere în băiatul meu. Ea nu era la el în cameră să joace cărți. Venise pentru ceva”. În 2009 Cristiano, pe atunci la Manchester United, a donat 150.000 de euro pentru spitalul în care i-a fost extrasă o tumoare mamei sale de la sânul drept, drept multumire pentru faptul că medicii au reușit să îi salveze viața lui Dolores Aveiro, care acum 64 de ani. Tatăl lui Cristiano, Dinis, a fost un alcoolic, acesta decedând de ani buni.