Sporturi

Veste îngrozitoare pentru Serena Williams! Criminalul surorii sale, eliberat pentru bună purtare!

01.08.2018 | 18:14
Veste ingrozitoare pentru Serena Williams Criminalul surorii sale eliberat pentru buna purtare

Criminalul surorii Serenei şi a lui Venus Williams, eliberat pentru bună purtare. Veste cutremurătoare pentru familia Williams. Ucigaşul surorii Serenei şi a lui Venus Williams a fost eliberat din închisoare.

Ucigaşul surorii Serenei şi a lui Venus Williams a fost eliberat din închisoare pentru bună purtare. Criminalul lui Yetunde Price, sora cea mai mare a jucătoarelor de tenis Venus și Serena Williams, a fost eliberat mai devreme cu 3 ani, pentru bună purtare, anunță tmz.com. Robert Maxfield a ispășit doar 12 ani din totalul de 15, la care fusese condamnat în 2006.

Yetunde Price, care era și asistenta personală a sportivelor, a fost împușcată mortal, în 2003, în suburbia Compton a Los Angeles-ului. Yetunde, pe atunci de 31 de ani, a fost declarată moartă din cauza rănilor foarte grave, la scurt timp după ce a ajuns la spital. Aceasta se afla pe locul pasagerului în mașina iubitului ei, când a fost lovită de glonțul lui Maxfield.  casa pariurilor rezultate live

Criminalul surorii Serenei şi a lui Venus Williams, eliberat pentru bună purtare

Ironia sorții face că Yetunde Price să fi fost împușcată la doar 1,5 km de terenurile unde surorile ei au făcut primii pași în tenis. Ea era proprietara unui institut de înfumusețare din Corona, zona Los Angeles, și avea trei copii, de 5, 9 și 11 ani. Price avea 31 de ani în momentul în care a fost ucisă şi se afla într-o maşină, alături de prietenul ei. Deşi era sora lor vitregă, avea o relaţie excelentă cu Serena şi cu Venus, ambele suferind teribil după tragedia petrecută acum 15 ani.

Yetunde Price, care primise numele mamei sale, era cea mai mare dintre cele cinci surori Williams, fiicele lui Richard și Oracene, azi divorțați. Celelalte două surori sunt Isha, jurist și cântăreață, și Lyndrea, actriță și stilistă. În memoria ei, Serena Williams a înființat în 2016 fundaţia Yetunde Price Resource Center, pentru a ajuta victimele afectate de traumă și violență.

Vestea eliberării a venit în ziua celei mai dure înfrângeri suferite în întreaga carieră

Criminalul surorii Serenei şi a lui Venus Williams, eliberat pentru bună purtare. Serena Williams a avut parte de o zi foarte grea. După ce a aflat vestea eliberării din închisoare a celui care i-a omorât sora vitregă, americanca a suferit şi cea mai dură înfrângere a carierei. Ce a avut Serena Williams de spus după cea mai dură înfrângere din carieră. Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, cap de serie numărul 6 și locul 26 WTA, a suferit cea mai dură înfrângere din carieră la turneul de categorie Premier de la San Jose. Fostul lider al clasamentului mondial a pierdut meciul din primul tur cu britanica Johanna Konta, locul 48 WTA, cu scorul de 6-1, 6-0, în doar 51 de minute.

Ajunsă deja la 36 de ani, Serena Williams, a câștigat primul game al meciului de la San Jose, dar le-a pierdut lamentabil pe următoarele 12. Spre uimirea celor 3.000 de spectatori prezenți la meci, ea a comis 25 de greșeli neforțate față de doar 9 ale adversarei sale și a avut un procentaj de de 41% pe primul serviciu. Aceasta reprezintă cea mai dură înfrângere din carieră pentru Serena Williams. Ea a mai fost învinsă de Simona Halep, cu 6-0, 6-2, în 2014, în faza grupelor, la Turneul Campioanelor, şi de Johnnette Kruger, scor 6-1, 6-1, în sferturi la Oklahoma, în 1998.