Life

Veste mare dată de Gabriela Cristea și Tavi Clonda direct din piscină! “Vine bebe 3”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dat vestea cea mare: “Vine bebe 3”. Cei doi soți sunt împreună de 8 ani de zile și au două fetițe superbe. Ei au petrecut un weekend de vis acasă, singuri după 5 ani.
19.06.2022 | 16:17
Veste mare data de Gabriela Cristea si Tavi Clonda direct din piscina Vine bebe 3
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au petrecut fără fetițele lor. Sursa foto: Instagram.
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut în urmă cu 8 ani, în cadrul unei emisiuni televizate unde bruneta prezenta în care solistul și trupa lui întrețineau atmosfera. Cei doi s-au îndrăgostit unul de altul și au decis să meargă pe același drum. De atunci sunt de nedespărțit. Ei au două fetițe de toată frumusețea, Victoria și Iris, care sunt centrul universului lor.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, singuri acasă, fără copii, după cinci ani. Ce veste au dat

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt extrem de activi pe rețelele de socializare și își țin fanii de pe Instagram, la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața lor. În urmă cu puțin timp, Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au fotografiat din piscină și au făcut un anunț neașteptat. Conform wowbiz.ro, drept urmare, prietenii lor virtuali au reacționat în consecință.

ADVERTISEMENT

Imaginile cu Gabriela Cristea și Tavi Clonda din piscina lor proaspăt construită, arată fericirea de pe chip, întrucât, după mai bine de cinci ani sunt singuri acasă, fără copii!

„Singuri acasă după aproape cinci ani”, au scris cei doi în dreptul fotografiilor.

„Vine bebe 3”

Anca Ciota, prezentatoarea știrilor meteo de la Kanal D, care în aceste momente se află în concediu maternal, le-a lăsat un comentariu total neașteptat celor două vedete: „Vine bebe 3”. În replică, Gabriela Cristea a reacționat fără să stea prea mult pe gânduri.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a încurajat-o pe colega ei de breaslă să mai facă ea un copil: „Vă așteptăm pe voi cu bebe 2”.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au dorit demult o piscină

Cele două vedete și-au dorit demult o piscină în curtea casei lor. Acum, ei și-au îndeplinit un vis mai vechi. A fost un proiect greu de realizat și care a presupus costuri uriașe, după cum declara Gabriela Cristea pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Cei doi soți au vrut să împărtășească cu fanii evoluția proiectului. Astfel, ei au făcut o serie de vloguri în perioada următoare. Gabriela Cristea, Tavi Clonda și fiicele lor, Iris și Victoria, se vor bucura de piscină, mai ales că vine vara.

“Începem acum un serial de vloguri pentru voi, să vă arătăm cum ne-am îndeplinit unul dintre cele mai mari visuri. Pentru că în momentul în care ne-am propus să ne facem o casă împreună am prevăzut și o piscină. Și așa am așezat casa în așa fel, ca la un moment dat, atunci când va veni timpul, să putem să așezăm piscina și să avem, practic, casa visurilor noastre”, anunțau cei doi soți, cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT
Tags: