Sport

Veste mare pentru Mirko Pigliacelli. Portarul Universității Craiova va deveni tată

Mirko Pigliacelli, portarul Universității Craiova, are parte de o veste extraordinară. Acesta și partenera lui vor deveni părinți. Anunțul a fost făcut chiar de goakeeper.
19.07.2021 | 23:32
Veste mare pentru Mirko Pigliacelli Portarul Universitatii Craiova va deveni tata
Veste mare pentru Mirko Pigliacelli. Portarul Universității Craiova va deveni tată
ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli este omul începutului de sezon pentru Universitatea Craiova. Portarul italian a avut o evoluție extraordinară în meciul din Supercupa României cu CFR Cluj, fiind decisiv la loviturile de departajare. Mirko a apărat două penalty-uri și a adus trofeul în Bănie pentru prima dată în istorie.

Nu va fi un sezon ușor pentru Pigliacelli, deoarece patronul Mihai Rotaru l-a adus în echipă și pe David Lazar, portar de echipă națională și om de bază la Astra Giurgiu în sezoanele trecute. Lazar a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK și a pomenit și despre concurența cu Mirko Pigliacelli.

ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli, omul începutului de sezon la U Craiova, va deveni tată. Anunțul a fost făcut de goalkeeper pe pagina sa de socializare. Cum arată partenera sa

Într-o perioadă în care viitorul lui Mirko Pigliacelli la Universitatea Craiova este incert, goalkeeper-ul de 28 de ani are motive să fie foarte fericit. El și partenera sa vor deveni părinți pentru prima dată, cei doi având o relație de opt ani. Anunțul a fost făcut pe pagina de socializare a portarului Științei. „Pe tine te așteptăm,” stă scris în imaginea publicată de Mirko.

Mirko Pigliacelli
Mirko Pigliacelli va fi tată.

Martina Bracco este numele iubitei lui Pigliacelli. Din câte se pare, tânăra se ocupă cu sfaturi de nutriție. De asemenea, Martina a publicat ș ea o fotografie pe Instagram în care anunță că este însărcinată. Mesajele de felicitare au curs, iar zeci de oameni și-au expus gândurile pozitive pentru cei doi viitori părinți.

ADVERTISEMENT
iubita pigliacelli
Iubita lui Mirko Pigliacelli a făcut marele anunț

Mirko și Martina sunt împreună de opt ani, iar ea este cea care l-a ajutat foarte mult pe portar în alegerile din carieră. În timpul liber, Pigliacelli încearcă să stea cât mai mult alături de iubita sa, chiar dacă trebuie să zboare în Italia pentru acest lucru. De asemenea, „Piglia” are și plăcerea „nevinovată” de a se juca pe calculator.

Italianul a fost eroul Craiovei în Supercupa României. A apărat două lovituri de departajare

Mirko Pigliacelli nu este departe de a se despărți de Universitatea Craiova, fiind în ultimul an de contract. Acesta are deja un înlocuitor, deoarece oltenii l-au achiziționat deja pe David Lazar. Marinos Ouzounidis a început acest sezon tot cu italianul în poartă, iar alegerea sa s-a dovedit inspirată.

ADVERTISEMENT

Acesta nu a primit gol în cele două meciuri oficiale jucate până acum, cu CFR Cluj și FC Argeș, iar evoluțiile sale au fost entuziasmante. Ba mai mult, Pigliacelli a fost cel mai bun om al Supercupei României, fiind eroul Craiovei la loviturile de departajare, reușind să pareze execuțiile lui Păun și Omrani.

„Eu sunt italian și mă simt și puțin român. Deja când a fluierat în minutul 90, știam că o să câștigăm, că va fi simplu la penalty. Eu nu am emoții, nu m-am antrenat pentru penalty-uri. De ce trebuie să mă antrenez pentru penalty-uri, dacă nu are niciun sens.

ADVERTISEMENT

Eu n-am zis niciodată că vreau să plec, că trebuie să plec. Mă antrenez foarte bine, fac ce trebuie. Ăsta e sezonul al patrulea. În anii trecuți cred că am făcut treabă bună. Citesc presa, în fiecare zi sunt cel mai slab portar, dar la final de sezon sunt cel mai bun.

Cred că rezultatele se văd, sunt de trei ani cel mai bun portar, doar o dată am fost al doilea, eu nu trebuie să mă bat cu nimeni. Îmi fac treaba, după decide Mister,” a declarat Pigliacelli după Supercupa CFR Cluj – U Craiova.

    • 1.500.000 de euro este cota de piață a lui Mirko Pigliacelli, conform site-urilor de specialiate
    • 1 an de contract mai are portarul cu Universitatea Craiova

  • (P) Cota BETANO pentru FK Laci – U Craiova. 1,78 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT