Life

Veste mare pentru Nuțu Cămătaru! Oana, fiica superbă a temutului interlop, îl face, din nou, bunic

Temutul lider interlop, Nuțu Cămătaru, are toate motivele să zâmbească: fiica lui, Oana, este din nou însărcinată și îl va face iarăși bunic.
08.02.2023 | 12:35
Veste mare pentru Nutu Camataru Oana fiica superba a temutului interlop il face din nou bunic
Oana, fiica lui Nuțu Cămătaru, fericiă că este, a treia oară, însărcinată / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cunoscut pentru multe ”fapte de vitejie”, devenit aproape o legendă urbană, Nuțu Cămătaru este foarte discret când vine vorba de viața de familie. Cu toate acestea, de curând, temutul lider al clanului Cămătaru a fost, probabil, bucuros din cale afară după ce fiica lui i-a dat o veste mare: e, din nou, însărcinată.

Fiica lui Nuțu Cămătaru este însărcinată. Liderul interlop va fi bunic, din nou

Nuțu Cămătaru, pe lângă legendele pe care le-a adunat de-a lungul agitatei sale vieți, se poate lăuda cu o viață de familie care, spre deosebire de aventurile sale ”de pe stradă”, este marcată de discreție. Iar una dintre marile sale bucurii este prezența Oanei în viața lui, fiica pe are o iubește enorm.

ADVERTISEMENT

Iar Oana, personaj discret în ciuda faptului că, probabil, tatăl ei i-ar fi putut asigura expunerea maximă dacă ar fi dorit, este o femeie care e greu de ignorat. Frumoasă din cale afară, fiica lui Nuțu Cămătaru se bucură de o viață de familie liniștită, alături de partenerul ei de viață și, de cele mai multe ori, se ține departe de aparițiile publice.

E adevărat, o vreme, Oana a cochetat cu lumea modei, fiica lui Nușu fiind remarcată, cu ani în urmă, de Cătălin Botezatu, creatorul cerându-i să apară chiar și în prezentări de modă. Iar succesul ei, ca model, având în vedere formele pe care le afișează pe conturile sale de socializare, ar fi fost asigurat.

ADVERTISEMENT

„Oana este specială și ar putea oricând să îmbrățișeze cariera de modeling. Are potențial, trăsături frumoase și este genul de femeie după care întorci capul pe stradă. Eu unul aș vrea ca Oana să apară în prezentările mele de modă”, spunea, pe atunci, Cătălin Botezatu.

Cu toate acestea, Oana, fiica lui Nuțu Cămătaru, pe numele lui real Ion Balint, a preferat liniștea, departe de luminile scenei. Iar acum trăiește o perioadă cât se poate de fericită din viața ei. Ea a anunțat, de curând, că este însărcinată, ba chiar a făcut și o ședință foto în care își expunea burtica de gravidă.

ADVERTISEMENT

Oana, fiica lui Nuțu Cămătaru, e la al treilea copil

Oana, ajunsă la 33 de ani, se bucură la maximum de viața de familie pe care o are alături de partenerul ei de viață. Iar de curând a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară, postând și o serie de fotografii cât se poate de sugestive cu burtica de graviduță.

Fără să fi pus prea multe kilograme pe ea, fiica lui Nuțu Cămătaru a pozat aproape nud, dezvăluind că, în ciuda faptului că a mai trecut prin două sarcini, se menține într-o formă fizică de invidiat. Până acum, Oana are două fetițe și nu a dezvăluit, încă sexul celei de-al treilea copilaș al ei.

ADVERTISEMENT

Nuțu Cămătaru, personaj de poveste

Acum aproape doi ani, Nuțu Cămătaru apărea în fața publicului într-o ipostază cu care era vizibil neobișnuit. Mai exact, ca personaj al unei cărți scrise de Codin Maticiuc – “Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru.

Cartea, deloc una de ficțiune, ci mai degrabă o biografie romanțată a temutului lider al clanului Cămătarilor, dezvăluie o serie de momente cheie din viața lui Nuțu, cu bune, rele, cu aventuri din pușcărie și alte amănunte fierbinți.

Iar când spunem amănunte fierbinți ne referim și la relațiile pe care le-a avut cu diverși oameni de afaceri, cu soțiile unor celebrități – cazul Monica Gabor sau Nicoleta Luciu – sau cu politicieni de mare calibru la acea vreme – Liviu Dragnea, Adrian Năstase, Marian Vanghelie și alții – Nuțu Cămătaru și-a povestit, sincer, aventurile.

”Eu spun lucrurilor pe nume, de aia sunt și unicat așa, în viață, nu mă dau înapoi de la nimic. (…) Și să mă duc să mint, așa, cu nonșalanță, în fața cuiva, nu pot. Și au fost unele persoane acolo și au mințit și a trebuit să spun eu adevărul în cartea asta”, explica, la lansarea cărții, Nuțu Cămătaru.

ADVERTISEMENT