ADVERTISEMENT
News

Veste mare pentru șoferii din București. Primăria Capitalei dă noi vouchere. Cine beneficiază de ele

Autor: Bogdan Solomon | 03.05.2019 | 11:27
Veste mare pentru șoferii din București. Primăria Capitalei dă noi vouchere. Cine beneficiază de ele
Vești bune pentru șoferii bucureșteni. Vor primi eco-vouchere în valoare de 9.000 de lei

Vești bune pentru șoferii din București. S-a dat startul unui program mult-așteptat și extrem de important pentru oraș , prin care municipalitatea acordă noi vouchere pentru câteva mii locuitori ai Capitalei. Anunțul a fost făcut chiar de reprezentanții Primăriei Municipiului București.

ADVERTISEMENT

Primăria a anunțat cine va beneficia de noile vouchere

Primăria Capitalei a dat publicității lista completă a 4.193 de beneficiari de eco-vouchere. Aceștia au fost acceptați în cadrul programului prin care instituția condusă de Gabriela Firea își propune să stimuleze eliminarea din traficul bucureștean a automobilelor cu grad ridicat de poluare. De vineri, 3 mai 2019, unitățile comerciale interesate să participe la această inițiativă, sunt invitate să se înscrie.

Lista celor 4.193 de beneficiari de eco-vouchere cuprinde, pentru fiecare persoană în parte, numărul poziţiei în lista celor 5.000 de proprietari acceptaţi în program, codul primit la înregistrare, iniţialele numelui şi prenumelui sau denumirea persoanei juridice, precum şi data şi ora înregistrării, cu menţiunea că aceste informaţii sunt redactate fără diacritice” , se arată în comunicatul Primăriei capitalei. Lista beneficiarilor poate fi consultată pe pagina oficială a instituțiie, www.pmb.ro, la secțiunea „Eco-voucher în schimbul unui autovehicul uzat” , se arată în comunicatul dat publicității de Primăria Capitalei.

ADVERTISEMENT
A fost publicată lista completă a beneficiarilor eco-voucherelor acordate de Primăria Capitalei
A fost publicată lista completă a beneficiarilor eco-voucherelor acordate de Primăria Capitalei

Cum vei putea intra în posesia eco-voucherelor

Dacă te numeri printre beneficiarii eco-voucherelor, trebuie să știi că vei intra în posesia acestora începând cu luna iunie. „Tichetele nominale vor fi expediate prin curier  la adresele de domiciliu/ sediu social/ corespondenţă ale beneficiarului, cu semnătură de primire pe scrisoarea de transport (AWB-Airway Bill).

În situaţia în care eco-voucherul nu poate fi înmânat beneficiarului de către curier, acesta va fi returnat PMB, urmând a fi înmânat personal beneficiarului, la Centrul de Informare şi Documentare pentru Relaţia cu Cetăţenii din bd-ul Regina Elisabeta, nr. 42” , se mai arată în comunicatul transmis de Primăria Municipiului București. Prin acest proiect, municipalitatea își propune să-i convingă pe bucureșteni să renunțe la automobilele uzate și cu grad ridicat de poluare, oferindu-le în schimbul lor eco-vouchere în valoare de 9.000 de lei.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!