Sport

Veste neașteptată despre Michael Schumacher. Cum l-ar fi surprins vecinii în vila sa din Mallorca

14.02.2019 | 17:22
Veste neasteptata despre Michael Schumacher Cum lar fi surprins vecinii in vila sa din Mallorca
ADVERTISEMENT

Starea de sănătate a campionului mondial de Formula 1 Michael Schumacher pare să fie mult mai bună decât s-ar crede. 

Revista germană Bunte dezvăluie că familia Schumacher și-a patrecut sărbătorile de iarnă în localitatea Port d’Andratx, din Mallorca, acolo unde Michael a fost transportat cu un elicopter privat.

ADVERTISEMENT

Veste neașteptată despre Michael Schumacher

Chiar dacă jurnaliștii nu au putut obține imagini, vecinii spun că l-au văzut pe Michael Schumacher pe terasă, acoperit cu o pătură și admirând priveliștea din Mallorca.

Într-un interviu acordat recent, Jean Todt, fostul șef al lui Schumacher de la Ferrari, a spus că a urmărit o cursă de Formula 1 împreună cu fostul mare pilot.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, familia continuă să păstreze discreția în privința stării de sănătate a lui Michael Schumacher.

A împlinit 50 de ani în luna ianuarie

Michael Schumacher a împlinit 50 de ani pe 3 ianuarie. Accidentul la schi l-a suferit în decembrie 2013, iar de atunci nu a mai revenit niciodată la starea de sănătate optimă, la un moment dat apărând zvonuri conform cărora neamțul ar fi decedat. Totuși, a continuat să lupte, iar, cu ajutorul medicilor, starea sa s-a îmbunătățit treptat, chiar dacă o refacere completă nu va mai fi posibilă vreodată.

ADVERTISEMENT

Michael Schumacher s-a retras din Formula 1 în 2012, acolo unde a fost de șapte ori campion mondial, dintre care de cinci ori consecutiv. Ultimul sezon a fost și cel mai slab din cariera sa, terminându-l pe locul 13, asta după ce 14 sezoane la rând nu se clasase niciodată mai jos de locul 5.

Schumacher este considerat unul dintre cei mai buni piloți de Formula 1 din istorie, stabilind nu mai puțin de 24 de recorduri. Cele mai importante dintre ele: pilotul cu cele mai multe campionate câștigate (7), pilotul cu cele mai multe campionate consecutive câștigate (5), cele mai multe victorii în carieră (91) și cele mai multe victorii cu aceeași echipă (72).

ADVERTISEMENT