Life

Veste neașteptată în showbiz! Gina Pistol este însărcinată cu Smiley? Când va naște prezentatoarea Asia Express

19.08.2020 | 09:50
Veste neasteptata in showbiz Gina Pistol este insarcinata cu Smiley Cand va naste prezentatoarea Asia Express
ADVERTISEMENT

Gina Pistol este însărcinată cu Smiley, iar cei doi urmează să devină părinți la sfârșitul anului acesta, ori la începutul anului viitor.

Vedeta este gravidă în primul trimestru de sarcină, însă ține sarcina la secret, pentru că nu dorește să facă mare tam-tam din cea mai privată chestiune a sa.

ADVERTISEMENT

Sarcina prezentatoarei tv este mult așteptată, iar după 3 ani de relație cu Smiley s-a întâmplat minunea.

Gina Pistol este însărcinată cu Smiley

Discreți în ceea ce privește relația de cuplu, cei doi îndrăgostiți sunt pe cale să devină părinți, cel puțin asta anunță revista ciao.ro, care titrează că prezentatoarea tv ține sarcina la secret.

ADVERTISEMENT

Culmea este că într-o fotografie mai veche, Gina Pistol apărea cu burtică, iar o admiratoare a întrebat-o dacă burta nu este de la sarcină, însă vedeta a lămurit-o că ar fi de la bere, spre amuzamentul fanilor. Vedeta a mărturisit că poza este mai veche, însă coincidență este și faptul că iubita lui Smiley chiar este însărcinată în această perioadă.

„Ginuta ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați. Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină”, au declarat pentru  CIAO.RO surse din anturajul celor doi.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

hoodie @irinavoinea for @mysimplicated

A post shared by GinaPistol (@ginapistol) on

Până acum, atât Smiley, cât și Gina Pistol nu au făcut declarații pe marginea subiectului, iar pe rețelele de socializare postează lucruri obișnuite.

„Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!”, a declarat  Gina Pistol cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT
Tags: