Fotbal intern

Veste neașteptată pentru suporterii lui Dinamo: omul lui Pablo Cortacero s-a întors în România! Exclusiv

08.05.2021 | 16:31
Veste neasteptata pentru suporterii lui Dinamo omul lui Pablo Cortacero sa intors in Romania Exclusiv
Veste neasteptata pentru suporterii lui Dinamo. Omul lui Cortacero s-a intors in Romania! Exclusiv
ADVERTISEMENT

Mare surpriză la Dinamo, după ce unul dintre oamenii lui Pablo Cortacero a revenit în România și s-ar putea prezenta la termenul procesului de pe 11 mai.

Spaniolii sunt dați „dispăruți” de pe 23 decembrie, atunci când Pablo Cortacero a fost în România și a participat la ultima Adunare Generală de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Pablo Cortacero anunța în FANATIK se va întoarce în România și se va prezenta la procesul intentat chiar de el, după ce a acuzat că a fost înlocuit ilegal în Consiliul de Administrație al clubului.

Rufo Collado e în România! Ar putea să se prezinte la procesul de pe 11 mai

Rufo Collado, fostul director sportiv al lui Dinamo și mâna dreaptă a lui Pablo Cortacero, s-a întors în România! Președintele Consiliului de Administrație, Constantin Eftimescu, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că spaniolul e în București: „Știu că Rufo Collado a fost în România și poate mai e! Și-a eliberat apartamentul care era pe numele clubului. Nu a discutat nimeni cu el”, a surprins oficialul „câinilor”.

ADVERTISEMENT

Deși a fost amenințat de DDB să nu se mai întoarcă în România, conform declarațiilor lui Pablo Cortacero, Rufo Collado a revenit la București, după ce Dinamo l-a dat afară din apartamentul plătit de club: „În momentul în care clubul Dinamo a decis să închidă acest contract de închiriere, probabil că administratorul apartamentului l-a sunat și i-a spus că a făcut o comisie și urmează să încheiem contractul de închiriere”, a mai explicat președintele lui Dinamo.

Rufo Collado a fost membru în Consiliul de Administrație al clubului Dinamo, după ce Pablo Cortacero l-a numit alături de Alex Couto și un alt spaniol pe 21 decembrie. Acționarul-majoritar al „alb-roșiilor” a încercat atunci să preia controlul clubului și a mărit numărul de membri de la cinci la șapte, iar Cornel Țălnar a fost scos din schemă.

ADVERTISEMENT

Se prezintă Rufo Collado la procesul de 11 mai intentat de Pablo Cortacero?

Constantin Eftimescu a confirmat că următorul termen în procesul intentat de Pablo Cortacero va avea loc pe data de 11 mai, iar Rufo Collado ar putea fi reprezentantul în instanță al acționarului-majoritar al lui Dinamo: „Problemele nu și le-a rezolvat. Și-a luat doar îmbrăcămintea de acolo! Pe 11 mai este termenul pentru proces. Să vedem dacă se va prezenta cineva”, a mai explicat dinamovistul.

Dinamo o ține din proces în proces, iar pe data de 24 mai va avea loc primul termen în procesul intentat de Dorin Șerdean împotriva clubului din Ștefan cel Mare: „Despre procesul cu Dorin Șerdean pot să vă spun că urmează primul termen pe data de 24 mai. Să vedem ce se va întâmpla și acolo”.

ADVERTISEMENT

Omul de încredere al lui Pablo Cortacero i-a amenințat pe Constantin Eftimescu și pe Mario Nicolae de ilegalități și a declarat că se va întoarce la Dinamo: „Eu am niște lucruri neterminate acolo și mă voi întoarce. Nu o să îi las pe ei să își facă mendrele. O vom rezolva în instanță. M-au amenințat și au vrut să mă umilească public, dar nu o să le meargă cu mine. O să aveți parte de multe surprinze cât de curând. Acești indivizi vor răspunde în fața legii pentru tot ce au făcut. Vă repet: mă voi întoarce la Dinamo”, tuna și fulgera Șerdean pe 12 aprilie.

  • 21 decembrie 2020 e data la care Pablo Cortacero a fost ultima oară prezent în România
  • 550.000 de euro e suma cu care spaniolii au împrumutat clubul
ADVERTISEMENT