Veste proastă pentru admiratori! S-a împăcat Antonia cu soţul ei?

Tot mai multe dovezi că între cîntăreţii Antonia şi Alex Velea este un amantlîc doar de ochii presei ies la iveală. Mai nou, solista a fost dată de gol chiar de prietenii ei din Italia, care...
16.08.2013 | 08:18
Veste proasta pentru admiratori Sa impacat Antonia cu sotul ei

Tot mai multe dovezi că între cîntăreţii Antonia şi Alex Velea este un amantlîc doar de ochii presei ies la iveală. Mai nou, solista a fost dată de gol chiar de prietenii ei din Italia, care au adus mărturii clare că Antonia şi Vincenzo Castellano, soţul ei, s-au distrat de minune, vara asta. Cînd o ţară întreagă credea că frumuşelul Vincenzo Castellano stă în casă şi jeleşte că a fost părăsit de Antonia pentru Alex Velea, iată că lucrurile stau exact pe dos. Dovadă în acest sens sînt şi cele cîteva fotografii realizate în Italia: “Vincenzo Castellano s-a distrat toată vară în Italia, împreună cu bunii săi prieteni, dar şi cu soţia sa!

Ei au petrecut în Napoli, dar şi în localitatea Vico Equense din Regiunea Campania, împreună cu trei amici din copilărie, Marco la Cava, Mariano Morelli şi Raffaele Tremante, au pescuit, şi-au făcut poze trăsnite şi s-au bronzat, iar serile nu au ratat nicio petrecere”, a povestit un apropiat de-al Antoniei. De fapt, şi Alex, care se află în plin proces de divorţ cu Ana, se vede pe ascuns cu soţia lui, însă întîlnirile sînt în nocturnă şi în deplasare, ceva mai departe de căminul conjugal, pentru a nu fi surprinşi de paparazzi că totul e doar un joc de culise, pentru a le creşte popularitatea celor doi solişti. Sătul însă de tot acest scenariu, care a cam scăpat de sub control, se zvoneşte că Alex va clarifica lucrurile la începutul lunii septembrie, înainte de primul termen al procesului de divorţ.

Tags: