Fotbal intern

Nicușor Bancu, out pentru meciurile cu Spania și Malta! Cine a fost convocat în locul lui

31.08.2019 | 14:34
Nicusor Bancu out pentru meciurile cu Spania si Malta Cine a fost convocat in locul lui

Nicușor Bancu a rezistat doar o repriză pe teren în partida câștigată de U Craiova la Voluntari cu 2-1. Acesta a resimțit dureri musculare, iar Corneliu Papură a fost nevoit să-l introducă pe teren în partea secundă pe Bogdan Vătăjelu.


UPDATE, 31 august, 14:35 / Nicușor Bancu a suferit o leziune musculară la nivelul coapsei stângi și nu va putea evolua în meciurile naționalei României cu Spania și Malta din preliminariile Euro 2020. Astfel, în locul fotbalistului Universității Craiova, selecționerul Cosmin Contra l-a convocat în premieră pe fundașul stânga al formației Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Florin Ștefan.


Nicușor Bancu s-a accidentat în Voluntari – Craiova și e în pericol să rateze meciul cu Spania

De altfel, antrenorul Craiovei a recunoscut că l-a forțat pe Bancu în acest joc, chiar dacă fotbalistul nu era la capacitate maximă. În același timp, Papură crede că Bancu poate fi prezent la lotul naționalei pentru dubla cu Spania și Malta, rămânând la decizia selecționerului dacă acesta va juca sau nu.

“Va merge la națională, doctorul va decide dacă poate juca sau nu. De la încălzire a simțit dureri la picior, dar am decis să îl bag în teren. Din cauza problemelor l-am schimbat la pauză

Nu cred că e o eroare. A fost o întâmplare nefericită, a deviat mingea și a ajuns la adversar, sunt lucruri normale, am arătat caracter și am întors rezultatul. Cu siguranță va mai greși, nu este un robot, Bancu este cel mai bun fundaș stânga din România” – a spus Corneliu Papură la TV Digi Sport. 

Nicușor Bancu este unul dintre preferații lui Cosmin Contra datorită valențelor sale ofensive, câștigându-și locul de titular în banda stângă. Bancu (26 ani) are trei goluri înscrise și două assist-uri oferite în noul sezon. Jucătorul este evaluat în acest moment la 2,5 milioane de euro. U Craiova ocupă locul 2 în Casa Pariurilor Liga 1, la un punct în urma liderului CFR, însă ardelenii vor juca abia sâmbătă împotriva celor de la Astra.