Sport

Veste proastă pentru Edi Iordănescu înainte de startul în preliminariile Euro 2024. Valentin Mihăilă s-a accidentat în Parma – Genoa

Ghinion teribil pentru Valentin Mihăilă care a suferit o nouă accidentare și a părăsit terenul în lacrimi la meciul Parma - Genoa.
05.02.2023 | 19:16
Veste proasta pentru Edi Iordanescu inainte de startul in preliminariile Euro 2024 Valentin Mihaila sa accidentat in Parma  Genoa
Ghinion teribil pentru Valentin Mihăilă care a suferit o nouă accidentare și a părăsit terenul în lacrimi la meciul Parma - Genoa. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Internaționalul român este măcinat de probleme medicale și în acest sezon nu a prins decât 10 partide în Serie B, însumând puțin peste 500 de minute.

Accidentat în Parma – Genoa, Valentin Mihăilă ar putea rata startul preliminariilor Euro 2024

Titularizat de antrenorul Fabio Pecchia în întâlnirea Parma – Genoa, din etapa a 23-a din Serie B, Valentin Mihăilă a fost nevoit să părăsească terenul după doar 15 minute din cauza unei accidentări.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul român, care a împlinit 23 de ani în urmă cu trei zile, a acuzat probleme musculare. El s-a întins pe gazon și a cerut intervenția staff-ului medical, în speranța că va putea continua jocul.

Însă, medicul echipei a decis că Mihăilă nu mai poate juca și Pecchia l-a schimbat imediat cu elvețianul Simon Sohm. Fostul jucător al Universității Craiova, care în toamnă a fost nevoit să absenteze două luni din cauza altei accidentări, a părăsit terenul în lacrimi și și-a acoperit fața cu tricoul.

ADVERTISEMENT

Noile probleme ale lui Mihăilă au stârni un val de reacții negative din partea fanilor Parmei pe rețelele de socializare. ”Mihăilă a jucat de 3 ori timp de 15 minute anul acesta și a fost mereu schimbat din cauza unei accidentări… Suntem ridicoli”, a scris un fan supărat.

Un alt suporter al parmegianilor a fost și mai acid: ”Parma i-a luat pe Man și Mihăilă cu aproape 25 de milioane de euro și se îndreaptă spre Serie C. 15 minute este tot ce a avut de făcut Mihăilă pentru salariu. Aș putea să merg pe teren și să fac mai mult pentru Parma decât băiatul ăsta”.

ADVERTISEMENT

Și Man ar putea rata echipa națională

Este o veste cum nu se poate mai proastă pentru selecționerul echipei naționale a României, Edi Iordănescu, care începe să-și facă toate calculele pentru debutul în preliminariile Euro 2024, programat peste o lună și jumătate.

”Tricolorii” vor juca primul meci din campania de calificare în deplasare cu Andorra, pe 25 martie, de la ora 21:45, urmând ca trei zile mai târziu, de la aceeași oră, să primească vizita Belarusului.

ADVERTISEMENT

Vestea accidentării lui Mihăilă vine după ce și celălalt român de la Parma, Dennis Man, este indisponibil. Acesta s-a resimțit în meciul cu Inter Milano din Cupa Italiei, disputat la mijlocul lui ianuarie, și a ieșit de pe teren după doar 26 de minute.

Din informațiile FANATIK, accidentarea la coapsă suferită de Man este mai gravă decât se credea inițial, iar convocarea la naționala României pentru preliminariile Campionatului European din 2024 este pusă sub semnul întrebării.

ADVERTISEMENT