Fotbal intern

Veste proastă pentru fanii CSA Steaua! Victor Pițurcă nu vrea să se implice: „E nevoie de un alt Gigi Becali!”

07.04.2021 | 21:18
Veste proasta pentru fanii CSA Steaua Victor Piturca nu vrea sa se implice E nevoie de un alt Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă a vorbit despre CSA Steaua, însă a recunoscut că nu vrea să se implice la echipa lui Daniel Oprița, cât timp aceasta aparține de Armata Română.

Fostul selecționer le transmite fanilor CSA Steaua că echipa are nevoie de un patron, în cazul în care va promova în Liga 2, pentru că altfel nu vor avea drept de promovare în prima ligă din România, lucru pe care steliștii și-l doresc.

ADVERTISEMENT

Totodată, Victor Pițurcă mai crede că Gigi Becali ar trebui să nu mai „poarte ură” Stelei, pentru că ar fi benefic pentru toată lumea ca echipa din Liga 3 să promoveze.

Victor Pițurcă nu vrea să se implice la CSA Steaua

Victor Pițurcă a recunoscut că nu vrea să se implice la CSA Steaua dacă echipa va fi în continuare sub administrația Armatei Române: „Eu nu mă voi implica atâta timp cât Steaua e condusă de Armata Română.

ADVERTISEMENT

Da, e nevoie de un alt Gigi Becali la club, nu se poate altfel, nu poate să promoveze. Nu o să mai vină niciodată cineva ca Gigi Becali la Steaua, dar e nevoie de cineva la club. Nu vreau să fiu acționar. Dacă revine Steaua în prima ligă, are nevoie de 20.000.000 de euro pe an, milionul de euro nu mai e ce a fost înainte”.

„Dacă Steaua promovează, vor începe tatonări, nu e simplu. Eu nu am cum să lucrez cu statul, ca ce să lucrez? Echipa nu poate promova în prima ligă dacă echipa nu e în privat”, a mai spus Victor Pițurcă la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„Aș face 100% orice pentru Steaua, dacă aș putea”

„Cu Daniel Oprița mai vorbesc, dar mai vorbesc și cu alți jucători pe care i-am avut. Cu toate că se supără Bumbescu pe mine, dacă aș putea face, aș face 100%, în România, Steaua e echipa mea de suflet.

Ca să fac ceva, ar trebui să mi se ofere ceva să fac. Am avut niște discuții acum un an și ceva, dar nu s-a concretizat nimic. Dacă Steaua va reveni în prima ligă, să vedeți ce se va schimba fața fotbalului românesc”, a continuat Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT

„Asta trebuie să înțeleagă și Gigi, să nu mai poarte ură. Dacă revine Steaua, Rapid, să vedeți ce se va schimba fotbalul din România. Așa e, Gigi a injectat bani mulți, dar trebuie să accepte, că el mi-a spus cu gura lui că se simte mai bine cum e acum.

Steaua nu era echipa lui, FCSB-ul e al lui. Nu e ușor să te pui cu sute de mii, milioane de suporteri. Are o echipă, unde a atras suporeri de la Steaua, nu văd nicio problemă”, a mai spus fostul selecționer.

ADVERTISEMENT