Sport

Veste proastă pentru FCSB. Darius Olaru ratează derby-ul cu U Craiova! Când revine mijlocașul vicecampioanei

Darius Olaru s-a accidentat în ultimul amical al verii și mai are de așteptat până să revină pe teren. Mijlocașul nu va putea evolua în derby-ul cu U Craiova și când va fi din nou apt de joc
20.07.2021 | 21:00
Veste proasta pentru FCSB Darius Olaru rateaza derbyul cu U Craiova Cand revine mijlocasul vicecampioanei
Veste proastă pentru FCSB. Darius Olaru ratează derby-ul cu U Craiova! Când revine mijlocașul vicecampioanei. Exclusiv. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ghinioanele se țin lanț de Darius Olaru. În ultimul amical pe care roș-albaștrii l-au disputat în stagiul de pregătire, scor 5-1, cu Gloria Buzău, mijlocașul a fost scos din joc în minutul 57, atunci când a fost faultat de un adversar și a căzut pe umărul drept.

Este vorba despre același umăr la care s-a accidentat și în luna aprilie, într-un meci jucat de vicecampioană la Sf. Gheorghe, cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

Atunci, accidentarea l-a ținut departe de gazon aproximativ o lună pe fotbalistul în vârstă de 23 de ani, verdict anunțat în exclusivitate de FANATIK.

Darius Olaru nu va juca în FCSB – U Craiova! Când va putea fi folosit din nou de Dinu Todoran

După ce a absentat deja de la debutul vicecampioanei în Liga 1, care a remizat la Botoșani, scor 0-0, Olaru nu își va putea ajuta colegii nici în manșa tur a dublei cu Șahtior Karagandy, din primul tur preliminar al UEFA Conference League.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul e indisponibil și pentru derby-ul cu Universitatea Craiova, conform Prosport, și este așteptat să revină pe teren peste două săptămâni. Partida împotriva oltenilor e programată duminică, 25 iulie, pe Național Arena, de la ora 21:30.

Darius Olaru a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști de la FCSB în stagiunea precedentă. Mijlocașul a jucat în 31 de meciuri pentru roș-albaștri, în toate competițiile, perioadă în care a marcat opt goluri și a oferit două pase decisive.

ADVERTISEMENT

Prestațiile bune din tricoul roș-albaștrilor i-au adus lui Olaru și prima convocare la echipa de seniori a României, pentru care a jucat în amicalul cu Georgia, pierdut de tricolori cu scorul de 1-2.

Roș-albaștrii primesc și vești bune. Florinel Coman revine în derby-ul contra oltenilor

Sezonul trecut, în special pe finalul campionatului, FCSB a fost măcinată de accidentări, lucru care a contat enorm în lupta la titlu cu CFR Cluj. Unul dintre cei mai importanți fotbaliști pe care vicecampioana nu s-a putut baza în cele mai importante partide a fost Florinel Coman, accidentat în luna martie, la echipa națională, în debutul preliminariilor pentru mondial.

ADVERTISEMENT

La patru luni distanță de nefericitul eveniment, „șeptarul” roș-albaștrilor este gata să revină pe teren. FANATIK a anunțat încă dinaintea meciului de la Botoșani că atacantul a reînceput antrenamentele cu echipa, după două săpămână de pregătire în sala de forță

Coman nu va putea fi folosit în meciul din Conference League pe care FCSB îl joacă în turul doi preliminar al UEFA Conference League, cu Karagandy, de pe 22 iulie, dar FANATIK a aflat că Florinel Coman va fi apt de joc pentru partida din etapa a doua a Ligii 1, cu Universitatea Craiova, informație confirmată și de antrenorul Dinu Todoran.

Ultima prezență a lui Coman în Liga 1 pentru roș-albaștri a fost totodată și una dintre cele mai bune prestații pe care FCSB a avut-o pe parcursul sezonului 2021-2022. Atacantul a fost integralist în victoria cu CFR Cluj, din sezonul regulat, scor 3-0.

  • 47 de meciuri, 11 goluri și 5 assist-uri are Darius Olaru în tricoul FCSB-ului, pentru care joacă din 2020
  • 3,5 milioane de euro este cota mijlocașului, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 2,62 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT