Fotbal intern

Veste proastă pentru FCSB după returul cu Mlada Boleslav! Ce jucător va rata turul cu Vitoria Guimaraes

15.08.2019 | 21:00
Veste proasta pentru FCSB dupa returul cu Mlada Boleslav Ce jucator va rata turul cu Vitoria Guimaraes

Staff-ul tehnic al lui FCSB a primit o veste proastă după primele 30 de minute din returul cu Mlada Boleslav. Vicecampioana României are infirmeria plină după valul de accidentări din startul sezonului, iar Vergil Andronache nu se va putea baza pe unul dintre fotbaliştii importanţi din defensivă în meciul tur cu Vitoria Guimaraes din play-off-ul Europa League.

FCSB pierde un jucător pentru turul din play-off după meciul cu Mlada Boleslav

În minutul 28 al meciului Mlada Boleslav – FCSB, Iulian Cristea a comis un fault la mijlocul terenului, iar Jonathan Lardot, arbitrul partidei, i-a acordat cartonaşul galben. În aceste condiţii, fundaşul vicecampioanei României va rata meciul tur, cu Vitoria Guimaraes, din play-off-ul Europa League.

Conform regulamentului UEFA, un jucător care primeşte trei cartonaşe galbene în preliminarii va absenta la următorul meci al echipei. Iulian Cristea a fost avertizat în ambele partide cu Alashkert din turul 2 preliminar al Europa League. În actualul sezon, fundaşul de 25 de ani a jucat nouă meciuri pentru FCSB.

Iulian Cristea a primit trei cartonaşe galbene în meciurile jucate de FCSB în Europa League (sursă foto: sportpictures.eu)
Iulian Cristea a primit trei cartonaşe galbene în meciurile jucate de FCSB în Europa League (sursă foto: sportpictures.eu)

Răzvan Oaidă, al doilea jucător din lotul FCSB care era în pericol să rateze dubla din play-off-ul Europa League

Răzvan Oaidă, jucător transferat în această vară de la Gaz Metan Mediaş, are deja două cartonaşe galbene în actualul sezon din Europa League. Mijlocaşul de 21 de ani a fost “îngălbenit” în returul cu Alashkert şi în turul cu Mlada Boleslav.

Dacă ar fi primit un cartonaş galben în returul din Cehia, Răzvan Oaidă intra pe lista jucătorilor pe care FCSB nu îi putea folosi în dubla cu Vitoria Guimaraes. Mijlocaşul vicecampioanei României a jucat nouă meciuri şi a marcat două goluri pentru formaţia antrenată de Vergil Andronache.