Fotbal intern

Veste proastă pentru Gigi Mulțescu: a mai pierdut un jucător înaintea meciului cu CFR!

Veștile proaste nu mai contenesc pentru antrenorul Gigi Mulțescu. Titularul postului de portar la Dinamo are probleme musculare și șanse minime să evolueze, luni, în meciul de la Cluj cu CFR.
03.04.2021 | 17:14
Veste proasta pentru Gigi Multescu a mai pierdut un jucator inaintea meciului cu CFR
ADVERTISEMENT

Dinamo s-a confruntat cu serioase probleme de lot în ultima perioadă și nici finalul sezonului regulat nu se anunță mai optimist din această perspectivă.

Ultimul pe lista jucătorilor indisponibili este Mihai Eșanu, internaționalul de tineret din lotul ”câinilor”, anunță GSP. Portarul a participat alături de naționala de tineret la Turneul Final al Campionatului European U21, dar s-a accidentat în perioada petrecută în Ungaria.

ADVERTISEMENT

Înlocuitorul lui Mihai Eșanu n-a mai jucat un meci oficial de mai bine de trei luni

Din lotul primei echipe a lui Dinamo fac parte trei portari. Mihai Eșanu, norvegianul Gudmund Kongshavn și puștiul de numai 17 ani Aleksander Mitrovic.

În aceste condiții, Gigi Mulțescu va miza, evident, pe norvegianul de 30 de ani care nu a mai evoluat într-un meci oficial din decembrie anul trecut. Însă, tehnicianul echipei din Ștefan cel Mare va merge pe experiența nordicului, chiar dacă cifrele acestuia sunt mai mult decât îngrijorătoare.

ADVERTISEMENT

Până să semneze cu Dinamo, Kongshavn a evoluat doar pentru echipe din țara natală și are o medie de aproape două goluri încasate în fiecare meci.

Vestea bună este că a revenit Adam Nemec

Accidentat la jumătatea lunii februarie, în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, Adam Nemec este apt de joc pentru meciul cu CFR și cu siguranță antrenorul Gigi Mulțescu va încerca să compenseze celelalte absențe prin introducerea atacantului slovac, din primul minut.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 35 de ani are 3 goluri și două pase decisive în 20 de meciuri jucat în acest sezon de Liga 1. Nemec s-a antrenat separat în ultima lună, dar staff-ul medical a anunțat că este refăcut și apt de joc. Revenirea lui este cu atât mai importantă cu cât Gevaro Nepomuceno este și el incert, iar Magaye Gueye este suspendat,

Partida CFR Cluj – Dinamo, ultima din cadrul etapei a 29-a, este programată, luni, de la ora 20:30 pe arena ”Dr Constantin Rădulescu”.

ADVERTISEMENT