Sport

Veste proastă pentru Ianis Hagi şi Rangers! Ce decizie au luat oficialii lui Lyon

Ianis Hagi şi Rangers au primit o veste proastă înaintea meciului cu Lyon, ultimul din faza grupelor Europa League, care este programat joi, de la ora 19:45.
06.12.2021 | 19:47
Veste proasta pentru Ianis Hagi si Rangers Ce decizie au luat oficialii lui Lyon
ADVERTISEMENT

Lyon şi Rangers se vor duela joi, de la ora 19:45, într-un meci fără nicio miză. Ambele echipe şi-au asigurat calificarea în primăvara europeană, astfel că duelul de pe “Parc Olympique Lyonnais” are doar o miză pentru statisticieni.

Lyon, decizie drastică pentru Ianis Hagi şi Rangers

Chiar dacă meciul nu mai are nicio miză, peste 2.000 de fani ai lui Rangers îşi programaseară deplasarea în Franţa, la Lyon. Planul acestora a fost dat peste cu cap, cu doar câteva zile înainte de meciul din Europa League.

ADVERTISEMENT

Clubul unde joacă Ianis Hagi a anunţat că suporterii nu vor mai putea facea deplasarea la Lyon, după ce în oraşul franez va fi organizat un festival, iar poliţia nu are resurse disponibile pentru ambele evenimente.

Scoţienii nu au primit vestea prea uşor şi au postat un mesaj pe site-ul oficial al clubului. Conducătorii lui Rangers sunt nemulţumiţi de faptul că au fost anunţaţi din scurt şi au ironizat Ministerul de Interne din Franţa.

ADVERTISEMENT

Motivul nemulţumirii vine după ce autorităţile din Franţa nu au acceptat în primă fază ca fanii scoţienilor să facă deplasarea, ca mai apoi să-şi dea acceptul. Cu toate acestea, după ce Rangers a anunţat punerea în vânzare a biletelor, francezii au venit cu argumentul festivalului şi deplasarea a fost anulată.

Ianis Hagi este dorit de Lyon. Transferul ar putea să se facă în iarnă

Recent, un jurnalist din Franţa a anunţat că Ianis Hagi este urmărit de oficialii lui Lyon, iar o ofertă pentru internaţionalul român ar putea să fie făcută în iarnă.

ADVERTISEMENT

“Lyon urmăreşte situaţia lui Ianis Hagi. În perioada de transferuri, francezii ar urma să-i facă o ofertă lui Rangers”, a fost anunţul făcut de Ekrem Konur.

Rangers ar fi dispusă să se despartă de Ianis Hagi în schimbul unui preţ destul de mare, care l-ar face pe mijlocaşul ofensiv de 23 de ani să devină al doilea cel mai scump fotbalist din prima ligă a Scoţiei.

ADVERTISEMENT

Oficialii lui Rangers îşi doresc să obţină 18.000.000 de lire sterline, însă presa din Turcia a anunţat că preţul real ar fi unul mai mic. Ianis Hagi s-a aflat şi pe lista lui Galatasaray, însă turcii au renunţat din cauza sumei cerute, în jur de 10.500.000 de euro.

Ianis Hagi şi Rangers aşteaptă să-şi afle adversarul din barajul pentru optimile Europa League

Clasată pe locul 2 în Grupa A din Europa League şi fără şanse să treacă peste Lyon, Rangers va merge în barajul pentru un loc în optimile de finală. Scoţienii se vor duela cu una dintre echipele care vor termina pe locul 3 în grupele din Liga Campionilor.

Tragerea la sorţi pentru meciurile din baraj va avea loc pe 13 decembrie. Meciurile din dubla manşă sunt programate pentru 17 şi 24 februarie 2022.

ADVERTISEMENT
Tags: