Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Veste proastă pentru Mircea Rednic: jucătorii împrumutați de la Rapid se prezintă la reunirea cu Neil Lennon. Cine pleacă din Giulești și ce se întâmplă cu Djokovic!

Victor Angelescu i-a dat o veste proastă lui Mircea Rednic, care va rămâne fără Pop, Vulturar și Micovschi. Acționarul giuleștenilor a spus și ce se întâmplă cu Djokovic.
28.05.2024 | 13:25
Veste proasta pentru Mircea Rednic jucatorii imprumutati de la Rapid se prezinta la reunirea cu Neil Lennon Cine pleaca din Giulesti si ce se intampla cu Djokovic
Veste proastă pentru Mircea Rednic: jucătorii împrumutați de la Rapid se prezintă la reunirea cu Neil Lennon. Cine pleacă din Giulești și ce se întâmplă cu Djokovic!. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Toți fotbaliștii împrumutați de la Rapid București se vor prezenta la reunirea cu Neil Lennon, iar printre aceștia se află Rareș Pop, Claudiu Micovschi și Cătălin Vulturar. Victor Angelescu a anunțat cine pleacă din Giulești și ce se întâmplă cu Djokovic.

Veste proastă pentru Mircea Rednic: jucătorii împrumutați de la Rapid se prezintă la reunirea cu Neil Lennon

Mircea Rednic rămâne fără Rareș Pop, Claudiu Micovschi și Cătălin Vulturar la UTA Arad. Neil Lennon vrea să îi vadă pe jucătorii împrumutați de Rapid București la reunirea lotului din iunie, iar soarta lor va fi stabilită ulterior de tehnicianul scoțian.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a anunțat și primele trei plecări de la Rapid București după sfârșitul sezonului 2023-2024. Acționarul din Giulești a dezvăluit că Alexandru Albu, Cătălin Cîrjan și Dragoș Grigore nu vor continua.

„Știm că toți fotbaliștii pe care îi avem împrumutați vin la reunire, apoi o să vedem ce decide staff-ul. Este clar că trebuie să vadă toți jucătorii, pentru că nu îi cunoaște. Este normal ca toți jucătorii despre care credem că pot face parte din lot să vină și să fie văzuți de către antrenor.

ADVERTISEMENT

O să vedem ce decizie va lua, nu știm dacă nu mai continuă. În urmă cu o săptămână am vorbit și am luat decizia că jucătorii împrumutați să vină și să fie evaluați de către staff-ul tehnic. Dacă îi mai lăsăm împrumut la UTA sau la alte echipe o să vedem după. 

Va fi decizia tuturor, dar în principal va fi decizia antrenorului și a staff-ului pentru că sunt pe partea tehnică. Ce vor spune ei va conta cel mai mult. Au plecat deja trei jucători, pentru că le-au expirat contractul sau împrumutul: Albu, Dragoș Grigore și Cîrjan”, a spus Angelescu.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu, despre situația lui Djokovic: „Știți ce probleme am avut”

„Djokovic are contract în continuare cu Rapid, până o să ajungem la un consens pentru reziliere o să fie jucătorul Rapidului. Se pregătește cu noi și o să vedem ce se va întâmpla sezonul viitor, dacă va rămâne în lot sau nu.

Știți ce probleme au avut cu Djokovic și știți părerea noastră de când nu a mai făcut parte din lot. O să vedem, o să îl păstrăm dacă vrea domnul Lennon. Are ultimul cuvânt, ținând cont de jucătorii pe care îi avem deja.

ADVERTISEMENT

Nu am avut o discuție cu absolut nimeni în afara celor care și-au terminat contractele. În perioada următoare o să avem și alte discuții”, a declarat acționarul din Giulești la FANATIK SUPERLIGA, show live pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Mircea Rednic rămâne fără trei jucători la UTA Arad! Ce se întâmplă cu Djokovic la Rapid

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”