Fotbal intern

Veste proastă pentru Mirel Rădoi. Florin Andone ratează meciul cu Islanda după accidentarea la genunchi

15.06.2020 | 17:29
Veste proasta pentru Mirel Radoi Florin Andone rateaza meciul cu Islanda dupa accidentarea la genunchi
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei Galatasaray Istanbul, Florin Andone, ratează meciul naționalei cu Islanda, din barajul pentru turneul final al Campionatului European, după accidentarea la genunchi suferită duminică seară în timpul meciului cu Rizespor.

Intrat la pauză, internaționalul a suferit o accidentare urâtă în minutul 72 după ce portarul advers a căzut peste genunchiul său drept care a cedat imediat.

ADVERTISEMENT

Clubul Galatasaray a anunțat pe site-ul oficial că Florin Andone a fost supus unui RMN care a arătat că a suferit o ruptură a ligamentului lateral interior și o ruptură parțială a ligamentul încrucișat anterior.

Accidentarea lui Florin Andone îl face indisponibil pentru meciul cu Islanda

Oficialii grupării turce au mai precizat că pașii următori în ceea ce-l privește pe atacantul român vor filuați doar după o consultare cu diriguitorii de la Brighton, club de unde a fost împrumutat până la finalul actualului sezon.

ADVERTISEMENT

Astfel de accidentări necesită în general o pauză de aproximativ șase luni, astfel că Florin Andone va rata meciul cu Islanda, din barajul pentru Euro, care se va disputa în această toamnă, UEFA urmând să decidă data oficială a jocului.

Internaționalul român a primit cuvinte de încurajare de la celebrul său coechipier Radamel Falcao. ”Ai știut să depășești acest tip de accidentare și înainte, o vei face și acum. Fii puternic, Florin”, a scris columbianul pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Este a doua accidentare gravă suferită de Florin Andone de la împrumutul la Galatasaray. Atacantul român a suferit o leziune parțială a ligamentului colateral intern la genunchiul drept la mijlocul lunii noiembrie și a stat departe de teren timp de trei luni.

Florin Andone nu convins la Galatasaray Istanbul, și din cauza gravelor accidentări suferite, iar antrenorul Fatih Terim a luat decizia de a nu-l cumpăra definitiv, astfel că românu va reveni la finalul sezonului la Brighton.

ADVERTISEMENT
Tags: