Sport

Veste proastă pentru Mirel Rădoi. Hansi Flick a anunțat lotul Germaniei pentru meciul cu România. Toate vedetele au fost convocate

Preliminariile pentru Cupa Mondială de anul viitor continuă în această lună. România va întâlni Germania, la Hamburg, și Armenia la București.
01.10.2021 | 16:57
Veste proasta pentru Mirel Radoi Hansi Flick a anuntat lotul Germaniei pentru meciul cu Romania Toate vedetele au fost convocate
ADVERTISEMENT

Imediat după încheierea meciurilor de la sfârșitul acestei săptămâni fotbaliștii convocați de Mirel Rădoi pentru meciurile cu Germania și Armenia din preliminariile CM 2022 se vor prezenta la centrul de pregătire de la Mogoșoaia.

Și selecționerul Hansi Flick a anunțat numele fotbaliștilor pe care va miza în disputele cu România și Macedonia de Nord. Toate vedetele sunt pe lista lui Flick.

ADVERTISEMENT

Selecționerul Germaniei atacă România cu ”artileria grea”

Germania a început perfect campania de calificare la Cupa Mondială din Qatar, de anul viitor, cu două victorii. Apoi a urmat scurtcircuitul de la Duisburg 1-2 cu Macedonia de Nord.

Pentru a nu mai avea parte de surprize neplăcute în partidele care au mai rămas din preliminariile CM, selecționerul Hansi Flick a trimis convocări pentru toate vedetele Mannschaftului.

ADVERTISEMENT

Din lotul anunțat vineri de Flick, pentru următoarele două partide, cu România și Macedonia de Nord, nu lipsesc Manuel Neuer, Leroy Sane, Marco Reus, Jamal Musiala, Serge Gnabry, Thomas Muller, Joshua Kimmich sau Antonio Rudiger.

Singura ”surpriză” din lotul Germaniei este Karim Adeyemi. Atacantul liderului din campionatul Austriei, Red Bull Salzburg, are doar 19 ani.

ADVERTISEMENT

Adeyemi este însă într-o formă sportivă fantastică. A marcat deja 10 goluri – 7 în campionat și 3 în Liga campionilor. Cumpărat în 2018 de la Unterhaching pentru 3.350.000 de euro, fotbalistul născut la Munchen valorează în prezent 20.000.000 de euro.

Mirel Rădoi contraatacă cu ce are la îndemână și patru debutanți

Selecționerul ”tricolorilor”, Mirel Rădoi, a anunțat de joi lotul de jucători pe care va miza în întâlnirile cu Germania și Armenia. Din cei 26 de fotbaliști convocați, patru vor debuta sub tricolor în cazul în care vor prinde minute în partidele amintite.

ADVERTISEMENT

E greu de crezut că portarii Marian Aioani de la Farul, sau Horațiu Moldovan de la Rapid vor intra pe teren. Așa cum nici Alexandru Albu (Rapid) nu are prea multe șanse în fața mult mai experimentaților Cicâldău, Hagi, Marin, Maxim sau Stancu.

Al patrulea jucător fără minute în tricoul primei reprezentative este Olimpiu Moruțan. Însă, în ceea ce-l privește am putea să-l vedem pe finalul unui joc, fie cu Germania, fie cu Armenia, dată fiind forma bună pe care o arată la Galatasaray Istanbul.

România a obținut 7 puncte în ultimele trei meciuri din preliminarii și a reintrat în cărțile calificării însă, doar pentru locul 2 care duce la baraj. În acest moment clasamentul grupei J este condus de Germania cu 15 puncte, urmată de Armenia (11) și România (10).

ADVERTISEMENT
Tags: