Fotbal international

Nicușor Stanciu s-a accidentat la ultimul amical al Slaviei Praga! Prima reacţie: “Am vorbit acum!” EXCLUSIV

09.02.2020 | 17:26
Nicusor Stanciu sa accidentat la ultimul amical al Slaviei Praga Prima reactie Am vorbit acum EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Naționala României primește o veste proastă, după ce Nicușor Stanciu s-a accidentat la ultimul meci amical pe care Slavia Praga l-a jucat.

UPDATE, 9 februarie, ora 17:27 / Anamaria Prodan, impresarul lui Nicuşor Stanciu, a oferit o primă reacţie pentru FANATIK şi a susţinut că fotbalistul nu a suferit o accidentare gravă. “Am vorbit acum cu Nicu. Este ok. Într-adevăr s-a lovit puţin la gambă, dar nu e nimic îngrijorător. A ieşit ca să nu forțeze. E perfect sănătos, mulțumesc lui Dumnezeu!”, a declarat Anamaria Prodan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Nicușor Stanciu s-a accidentat la ultimul amical al Slaviei Praga

Nicușor Stanciu, unul din oamenii de bază ai naționalei României, s-a accidentat la ultimul meci amical al Slaviei Praga, iar antrenorul a declarat că nu se știe cât de gravă este accidentarea suferită de mijlocașul român.

„O să vedem cât de serioasă este accidentarea lui Nicolae Stanciu. El are o problemă la gambă. Nu pare ceva serios și sper să nu fie o problemă gravă. Nico a simțit o durere și l-am înlocuit imediat pentru că nu am vrut să risc nimic. O să vedem zilele următoare despre ce este vorba!”, a spus Jindřich Trpišovský.

ADVERTISEMENT
  • 26 de ani a împlinit Nicușor Stanciu pe 7 mai

Stanciu s-a accidentat cu o săptămână înainte de startul campionatului

Accidentarea lui Nicușor Stanciu îi dă bătăi de cap atât antrenorului de la Slavia Praga, cât și lui Mirel Rădoi, selecționerul României.

Mai mult decât atât, Stanciu s-a accidentat cu o săptămână înainte de startul campionatului, acolo unde echipa sa domină clasamentul copios, cu 16 puncte avans față de formația aflată pe locul doi.

ADVERTISEMENT

Slavia Praga a câștigat amicalul cu Hammarby (formație care a terminat pe locul trei în campionatul Suediei), scor 4-2.

Nicușor Stanciu a fost dezamăgit după înfrângerea României cu Spania (0-5) și a fost foarte categoric la adresa colegilor lui: Toată lumea spune de noi, românii, că suntem talentați, dar dacă nu alergăm 90 de minute și nu ne batem pentru fiecare minge ne va fi greu să ne calificăm.

ADVERTISEMENT

Important e ca toți să tragem la aceeași căruță și să luptăm pentru echipă. De acum încolo va fi greu cu oricine vom juca dacă nu înțelegem acest lucru”.

  • 4.000.000 de euro este cota de piață a lui Nicușor Stanciu, conformtransfermarkt.com
ADVERTISEMENT