Sport

Veste proastă pentru Nicolae Dică: Florinel Coman are ruptură! „Stă șase săptămâni!”. Update Exclusiv

FANATIK a aflat în exclusivitate că Florinel Coman va lipsi o perioadă lungă de timp după ce s-a accidentat în meciul din Conference League cu Dunajska Streda.
05.08.2022 | 10:57
Veste proasta pentru Nicolae Dica Florinel Coman are ruptura Sta sase saptamani Update Exclusiv
Florinel Coman este evaluat conform Transfermarkt la 3 milioane de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
05-08-2022
11:07

Nicolae Dică a anunțat cât va lipsi Florinel Coman: „Stă șase săptămâni!”

Nicolae Dică a confirmat informația prezentată în exclusivitate de FANATIK despre gravitatea accidentării lui Florinel Coman și a anunțat cât va sta departe de gazon căpitanul „roș-albaștrilor”.

„Florinel Coman are ruptură, cred că va sta între 5 şi 6 săptămâni. A făcut RMN, din păcate l-am pierdut pentru o perioadă mai lungă. Mă gândeam că nu va avea o ruptură după discuţia pe care am avut-o cu el la pauză şi din păcate are acest lucru. Dar el a mai trecut prin astfel de momente, trebuie să devină mai puternic, să intre mai repede în echipă.

A avut aceste accidentări şi înainte. Poate şi eu că din dorinţa de a-i da minute, a-i da încredere, l-am lăsat şi a jucat 89 de minute în Europa, apoi tot jocul cu FC U Craiova. Din dorinţa de a-i da ritm l-am forţat… l-am băgat în Europa pentru că eu credeam că poate să joace din 3 în 3 zile. Asta e, se poate întâmpla”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă premergătoare partidei CS Mioveni – FCSB.

După ce FCSB l-a pierdut pe căpitanul Florin Tănase, Nicolae Dică a rămas și fără Florinel Coman, schimbat la pauză în meciul din Slovacia. FANATIK a aflat toate detaliile.

Florinel Coman, out de pe gazon în următoarele 8 săptămâni la FCSB!

FANATIK a aflat în exclusivitate că accidentarea lui Florinel Coman este una destul de gravă. Mijlocașul de 23 de ani a suferit o ruptură musculară și va lipsi de pe gazon între șase și opt săptămâni.

ADVERTISEMENT

Deși Ilie Dumitrescu a făcut speculații cu privire la motivul pentru care Florinel Coman a fost schimbat de Nicolae Dică, Mihai Stoica a dezvăluit la Orange Sport că are probleme medicale.

Astfel, Florinel Coman continuă seria accidentărilor în lanț care l-au măcinat în ultimii doi ani de zile, începând cu meciul din Europa League cu Backa Topola. Mijlocașul nu a reușit să mai revină niciodată la forma de dinainte de accidentare și abia reușise să se pună pe picioare, după o perioadă extrem de dificilă.

ADVERTISEMENT

Ce meciuri ratează Florinel Coman și cine va fi noul căpitan al FCSB-ului

Florinel Coman ratează returul decisiv cu Dunajka Streda, precum și dubla din play-off-ul Conference League și primele meciuri din grupe.

Însă noul căpitan al FCSB va pierde și cele mai importante meciuri din SuperLiga, începând cu partida cu CS Mioveni. Florinel Coman nu va fi în lot la următoarele 9 meciuri din SuperLiga ale FCSB-ului cu: Chindia Târgoviște, FC Botoșani, Hermannstadt, Farul Constanța, CFR Cluj, FC Voluntari, Universitatea Craiova și FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, Coman ar putea bifa primele minute pe data de 8 octombrie, în meciul din deplasare cu Petrolul Ploiești. Ba mai mult, Florinel Coman ar putea rata și primele trei meciuri din grupele Conference League dacă FCSB va reuși să se califice (8 septembrie, 15 septembrie și 6 octombrie 2022).

Astfel, Nicolae Dică va avea un nou căpitan: „perla” lui Gigi Becali, Octavian Popescu, urma de Darius Olaru, despre care Mihai Stoica spunea că poate să fie un lider, dar e un lider tăcut”.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, sarabandă de accidentări. Ghinioanele au început la meciul cu Backa Topola

Coman a ieșit în lacrimi de pe teren în minutul 72 al meciului cu Backa Topola, într-un moment în care era într-un maxim de formă. A urmat o operație și o recuperare anevoioasă.

Apoi jucătorul a suferit de pubalgie și cu alte probleme fizice, care i-au pus piedici mari în calea revenirii. Fotbalistul a tras din greu în această pauză competițională, iar această nouă accidentare a picat cum nu se poate mai prost.

Transferurile lui Gigi Becali, mai mult decât binevenite după accidentarea lui Florinel Coman

FANATIK a aflat în exclusivitate că FCSB i-a transferat de la Farul Constanța pe Eduard Radaslavescu și Radu Boboc, iar Gigi Becali a anunțat alte două transferuri.

Mijlocașul central al celor de la Chindia Târgoviște, Marco Dulca, a semnat și el cu FCSB, iar Emil Săndoi a fost cel care a garantat pentru această mutare.

Nicolae Dică își întărărește astfel compartimentul median, prin aceste trei transferuri, iar antrenorul va avea astfel mai multe soluții în absența lui Florinel Coman.

  • minim 10 meciuri ar putea rata Florinel Coman din cauza accidentării din meciul cu Dunajska Streda

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru „2 solist” la CS Mioveni – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT